VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Mélygarázsokban törtek fel gépkocsikat, akár hét és fél évet is kaphatnak


SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A vád szerint a vádlottak egyike a társasházba bejutást biztosította két társának, akik ezután a mélygarázsba lejutva több gépkocsit is feltörtek.

A vádirat lényege szerint az ügy egyik vádlottja, egy 51 éves férfi 2018. április 16-án a hajnali órákban – ismerve a kapukódot – kinyitotta a XI. kerület, Hamzsabégi úton lévő egyik társasház ajtaját 41 éves vádlott-társának, valamint az eddigi eljárás során ismeretlenül maradt harmadik társuknak azért, hogy ők ketten a társasház mélygarázsába lejutva, gépkocsikat törjenek fel.

A fiatalabb vádlott és ismeretlen társa ezután a mélygarázsban két gépkocsit tört fel úgy, hogy azok ablakát betörték, egy harmadik autót pedig az előző járművek egyikében talált kulccsal nyitottak ki.

Az elkövetők igazolványokat, bankkártyákat, napszemüveget, informatikai eszközöket és egyéb értékeket tulajdonítottak el.

A fiatalabb vádlott a vádirat szerint a fenti esetet megelőzően is tört fel gépkocsikat egy másik budapesti mélygarázsban.

A vád szerint 2018. május 18-án a hajnali órákban a XI. kerület, Nádorliget utcában lévő egyik társasház ajtaját befeszítette, és annak mélygarázsában összesen tíz gépkocsit, valamint két tárolót is feltört és átkutatott.

A vádlott egyebek mellett sportfelszereléseket, kozmetikai cikkeket, táskát, pénztárcát, illetve egyéb, a gépkocsikban hagyott értékeket tulajdonított el.

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség a két vádlottal szemben több rendbeli dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Budai Központi Kerületi Bíróságra. Az idősebb vádlottat az ügyészség bűnsegédként vádolja. Fiatalabb vádlott-társa jelenleg is letartóztatásban van.

A vád szerinti bűncselekmények büntetési tételének felső határa – a halmazati szabályokra is figyelemmel – hét és fél évig terjedő szabadságvesztés.
ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

A kapcsolódó videó anyag letölthető innen.

Forrás: ugyeszseg.hu

MEGOSZTOM:


Tetszik oldalunk?

ÉrdekelhetTámogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek