Hirdetés

Gondolkodtató
Megtalálták a járművet, amivel elgázolták a 92 éves férfit az M0-áson
Megtalálták a járművet, amivel elgázolták a 92 éves férfit az M0-áson
Hirdetés

Mint arról tegnap beszámoltunk, az M0 autóút 6-os kilométerszelvényében, az M5 autópálya irányába közlekedett gépkocsijával 2023. április 30-án 21 óra 20 perc körül az egyelőre ismeretlen sofőr, amikor elütött egy, az autóúton szabálytalanul tartózkodó 92 éves gyalogost.

A baleset következtében a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Megtalálták a járművet, amivel a cselekményt elkövették.

A rendőrök az elmúlt napokban is minden tőlük telhetőt megtettek, hogy a segítségnyújtás nélkül elhajtó sofőrt és a kisbuszt is megtalálják.

A kettőből egy feladatot megoldottnak tudhatnak, 2023. május 2-án reggel Diósd, Arany János utcában találták meg a roncsolódott járművet. Az elmúlt bő egy nap leforgása alatt kiderítették, a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban, az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek és távoztak a helyszínről.

Hirdetés

A baleset vizsgálatán túl az érdi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt is nyomoznak, tovább keresik a sofőrt és két utasát, egyben kérik, ha valaki a balesetről érdemleges információval rendelkezik, esetleg a helyszínen járt/elhaladt amikor a  szerencsétlenség történt, az jelentkezzen a 112-es segélyhívón.

Az RTL híradó is beszámolt az esetről. Ezt írták:

A baleset után a forgalmat még húsz percig senki sem állította le, így a földön fekvő emberen több tucat kocsi hajtott át. A rendőrök a gázolón kívül ezeket az autósokat is keresik.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x