VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Megtalálta a Blikk a körúton pisilő férfit, aki nem ússza meg


SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Az esetről itt számoltunk be, de korábban is írtunk ilyen esetről.

A szükség az szükség, nem szartam, csak pisiltem. Nem látták a péniszem, alaposan eltakartam. Ezért hívott, nem? – vágott a téma közepébe névtelenséget kérve. – A Müllerből jöttem el, nem volt üveg nálam, a bérautót pedig nem rondíthattam össze. Az autó takarítása 10-15 ezer forint, a büntetés, ha kapok, 5 ezer. Mérlegeltem – tette hozzá a férfi, aki azt mondta lapunknak, elismeri, hogy hibázott, ígéri, többet nem csinál ilyet. – írja a blikk.hu

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

Megkerestük az autót bérbeadó céget is telefonon. Ők annyit közöltek, hogy mind emberileg, mind a cég hírneve miat, teljesen elhatárolódnak az ilyen viselkedéstől. Az autót visszakérik ügyfelüktől, és természetesen lemossák a járgányt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást indított az ügyben. 

– Szabálysértési feljelentés nem érkezett, azonban a felvétel alapján a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága hivatalból szabálysértési eljárást indított – közölte Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

Megütheti a bokáját

Ez a cselekedet felveti a bűncselekmény kategóriát is. Akár közszeméremsértés, sőt, garázdaság is lehet belőle. A jog szerint ugyanis garázdaságnak minősül az, ha valaki „olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen” – mondta dr. Kosdi Kornél ügyvéd.

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?

ÉrdekelhetCégeknek

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek