Hirdetés

Hírek
Megszólalt a túlélő nagypapa: „Bábuként repült a magasba a családom”
Megszólalt a túlélő nagypapa: „Bábuként repült a magasba a családom”
Hirdetés

Mint azt mi is megírtuk elgázolták a defekt miatt autóból kiszálló nagymamát és unokáját az M0-son. Mindketten életüket vesztették.

Elgázolták a defekt miatt autóból kiszálló nagymamát, aki meghalt. 13 éves unokája életveszélyesen megsérült

A Blikknek a dányi otthonukban adott interjút a túlélő nagypapa és a lánya, aki a gyermekét és az édesanyját is elveszítette egyszerre.

–  Már hazafele tartottunk, amikor észrevettem, hogy a bal hátsó kerék defektet kapott.

Ekkor szabályosan félreálltam, próbáltam megjavítani, de mivel nem volt nálunk pótkerék, várnunk kellett. Én a kocsi elejénél állva telefonáltam, a kis unokám, Zsoltika és a feleségem, Hajni az autónk mögött egymás kezét fogva álltak.

Észre sem vettük, olyan gyorsan, biztosan több mint 100 kilométer/órás sebességgel száguldva fékezés nélkül elcsapta őket egy furgon. Amíg élek, nem felejtem el a látványt, ahogy bábuként repült magasba a családom

–  sírta el magát a Blikknek az ezüst Suzukit vezető Horváth Miklós.

Az 53 éves férfi elmondása szerint biztosan a furgonos volt figyelmetlen, egyértelműen ő hibázott, hiszen ők a szabályokat betartva álltak félre a műszaki hibás autójukkal. A felesége, Hajnalka azonnal szörnyethalt, az általános iskolás fiú combcsontja kitört, és súlyos belső sérüléseket szenvedett, de még sikerült újraéleszteni, ám néhány órával később ő is elhunyt a kórházban.

–  Sokkot kaptam, nem bírtam beszélni és írni sem, amikor a rendőrök kiértek. Fogtam a szeretteimet, kiabáltam, de már esélyem sem volt a megmentésükre. Miután a gázoló megállt, visszaszaladt és pofátlanul még azt kérdezte, történt-e valami baj… Ugyan bocsánatot kért a figyelmetlenségért, de ezek csak üres szavak. 30 év házasság után veszítettem el ilyen értelmetlenül a nejemet és a legnagyobb unokámat.

Még fel sem fogtam igazán, hogy nincsenek többé. Tudom, óriási szerencsém volt, csak pár méteren múlt az életem – magyarázta megtörten a családfő.

Hirdetés

A tragikus sorsú kisfiú édesanyja, Horváth Tünde közben keservesen zokogott a háttérben.

–  A fiamnak minden szerve leszakadt. A gázoló egy gyilkos, hiszen megölte a fiamat és az édesanyámat. Két embernek az életét vette el tőlünk – üvöltötte fájdalmában Tünde. A fiatal nő a baleset híre után azonnal odasietett a helyszínre, de már nem engedték oda a balesethez. Csak a kórház intenzív osztályán találkozhatott a gyermekével.

–  Lélegeztetőgépen tartották, egy ideig még volt pulzusa, de elbúcsúzni már csak holtában tudtam tőle. Keze, lába, nyakcsigolyája, gerince, mindene el volt törve szegénynek. Nagyon okos, szófogadó gyermek volt szegény. Négy testvére is teljesen összetört, próbálom most őket valahogy vigasztalni…

FRISS VIDEÓ: Bepöccent az Opel sofőrje. Nem tetszett neki a villogás

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x