Hirdetés

 
VIDEÓ: Megszólalt a körúti tragédiában elhunyt lány édesapja
VIDEÓ: Megszólalt a körúti tragédiában elhunyt lány édesapja
Hirdetés

Mint korábban beszámoltunk róla, tragédia történt a Nagykörúton: Szörnyethalt egy villamosmegállóban álló nő, mikor egy autó megállóba sodródott.

A vizsgálat során eddig az derült ki, hogy a gázoló egy 41 éves olasz állampolgár lehetett, akinél a szonda alkoholos befolyásoltságot mutatott ki.

A járdára felszaladó autó elsodorta a villamosmegállóban várakozó fiatal lányt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy még a helyszínen életét vesztette. Most kiderült az is, hogy két fiatalember élete is csak centimétereken múlott, ám ők el tudtak ugrani az autó elől.

Nem szenvedett a lányuk, mert erre nem lehet felkészülni – ezt mondta a Tényeknek az az apuka, akinek a lányát részegen gázolta halálra egy ámokfutó vasárnap hajnalban Budapesten. 

A sofőr a villamosmegállóba csapódott, a 23 éves lány pedig nem élte túl az ütközést. Az apa azt mondja, a lányuk épp a barátjához ment, amikor meghalt, Boglárka idén nyáron diplomázott volna.

„Drága kislányunk elhunytát a rendőröktől tudtuk meg, akik hajnalban kijöttek a lakásunkra és értesítettek bennünket” – mesélte megtörten az édesapa.

Már hazafelé tartott a 23 éves nő, a 4-6-os villamost várta, amikor a tragédia történt.

„Barátjához ment haza vagy hát barátjához ment egy társasági összejövetel után és itt a villamosmegállóban várta a villamost teljesen védett helyen és pillanatok műve lehetett az egész történet, mert ahogy a képeken is láttuk nagyon nem lehetett erre felkészülni” – tette hozzá.

Esélye sem volt a fiatal nőnek, hogy elugorjon. Váratlanul, hátulról csapódott neki az ámokfutó, métereket repült magatehetetlenül, végül pedig a sínekre zuhant. Egy arra járó, majd a mentők is próbálták újraéleszteni, de olyan súlyosan megsérült, hogy végül meghalt. Friss híreink itt.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés