Hirdetés
Hírek
Lefilmezte és gúnyosan kommentálta egy férfi, ahogy haldoklott négy elgázolt rendőr
Lefilmezte és gúnyosan kommentálta egy férfi, ahogy haldoklott négy elgázolt rendőr
Hirdetés

Igazoltatás közben gázolt el egy teherautós négy rendőrtisztet egy melbourne-i autópályán, a vádlott ezután segítségnyújtás helyett előkapta telefonját és gúnyos kommentek kíséretében levideózta a haldokló rendőröket – adta hírül a BBC.

A vádlott, 42 éves Richard Pusey-t tavaly állították meg a rendőrök egy melbourne-i autópályán gyorshajtásért. Az igazoltató rendőröket ekkor elütötte egy figyelmetlen kamionos.

Richard Pusey néhány méterrel arrébb állt, ezért megúszta a gázolást, ám segítségnyújtás helyett elővette a telefonját és gúnyos kommentek kíséretében videózni kezdte a súlyosan sérült rendőröket.

„Nesztek. Bámulatos, abszolút bámulatos.” – kommentálta a videót a férfi, majd leállította a videót és távozott a helyszínről. A sérültek a felvétel készítésének időpontjában nagy valószínűséggel még életben voltak, ám később mind a négy rendőr elhunyt.

Hirdetés

A vádlott később megmutatta a felvételt barátainak is..

A férfit az otthonában vették őrizetbe gyorshajtás, kábítószer-birtoklás és természetesen a fent leírt cselekedetei miatt. Pusey március végén áll legközelebb a bíróság elé. A rendőröket elgázoló  kamion sofőrje szintén elismerte a bűnösségét,az ő ügyét is ekkor tárgyalják.

Brítókép: részlet 7NEWSAustralia videó / Forrás: BBC


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája