Velünk tartasz?Lefilmezte és gúnyosan kommentálta egy férfi, ahogy haldoklott négy elgázolt rendőr

Lefilmezte és gúnyosan kommentálta egy férfi, ahogy haldoklott négy elgázolt rendőr

2021-03-10 Facebook
hirdetés

Igazoltatás közben gázolt el egy teherautós négy rendőrtisztet egy melbourne-i autópályán, a vádlott ezután segítségnyújtás helyett előkapta telefonját és gúnyos kommentek kíséretében levideózta a haldokló rendőröket – adta hírül a BBC.

A vádlott, 42 éves Richard Pusey-t tavaly állították meg a rendőrök egy melbourne-i autópályán gyorshajtásért. Az igazoltató rendőröket ekkor elütötte egy figyelmetlen kamionos.

Richard Pusey néhány méterrel arrébb állt, ezért megúszta a gázolást, ám segítségnyújtás helyett elővette a telefonját és gúnyos kommentek kíséretében videózni kezdte a súlyosan sérült rendőröket.

„Nesztek. Bámulatos, abszolút bámulatos.” – kommentálta a videót a férfi, majd leállította a videót és távozott a helyszínről. A sérültek a felvétel készítésének időpontjában nagy valószínűséggel még életben voltak, ám később mind a négy rendőr elhunyt.

hirdetés

A vádlott később megmutatta a felvételt barátainak is..

A férfit az otthonában vették őrizetbe gyorshajtás, kábítószer-birtoklás és természetesen a fent leírt cselekedetei miatt. Pusey március végén áll legközelebb a bíróság elé. A rendőröket elgázoló  kamion sofőrje szintén elismerte a bűnösségét,az ő ügyét is ekkor tárgyalják.

Brítókép: részlet 7NEWSAustralia videó / Forrás: BBC


MEGOSZTOM:

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: