VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

A kormánymű felújítás 3+1 vastörvénye!


SOS Mobilgumis
SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Kevesen vannak tisztában azzal, hogy egy kormánymű felújítás mennyi buktatóval is tud járni. Pedig, ha az ember egy picit is körültekintő, százezreket spórolhat. Az alábbi cikk átfutása után tisztábban fogsz látni.

1. Már-már triviális, de fontos, hogy szakemberrel dolgoztass! Így találd meg:

Ki ne hallott volna már kókler építőmunkásokról szóló rémtörténeteket. Sajnos az autószerelő iparban is hasonló a helyzet. Bár kormánymű felújítást autószerelő nem végezhet, mert biztonság technikai alkatrészről van szó, mégis néhányan megpróbálkoznak vele. Te akkor fogsz a legjobban járni, és középtávon a felújítást a legolcsóbban megúszni, ha egy profi céggel csináltatod meg. Plusz itt kapod meg a legmagasabb szintű garanciákat. Hogy találhatsz ilyet? Nagyon egyszerű. Keress rá a Google-ban arra a szóra, hogy „kormánymű felújítás” és a kereső listázni fogja neked az ezzel foglalkozó cégeket. A térkép oldalaknál találhatod meg a mások által már véleményezett javító cégeket. Ott javíttass, ahol a legtöbb pozitív visszajelzést találod azoktól az emberektől, akik előtted már jártak ebben a cipőben.

2. Számla nélkül soha!

Ha nincs számla, nincs garancia! Egy tisztességesen, gyári alkatrészekből felújított kormánymű nem jön ki kevesebből, mint 60-80 ezer Ft, típustól függően, és erre jön még a ki- és a beszerelés. A kormánymű felújítása precíziós munka. Könnyen el lehet rontani! Ne kockáztasd, hogy számla és garancia nélkül javíttatod a kormányművet. Nagyon sokan fürödtek már be azzal, hogy pár hét múlva ismét előjöttek a kormánymű hibái. Aztán jött a veszekedés, hogy ez kinek a hibája. Kerüld ezt el és kérd el a számlát. Akkor nem kérdés a garancia!

3. Bontóból kormányművet, csak ha piros hó esik!

Biztos mindenki hallott már a tervezett elavulásról. A kormánymű sajnálatos módon nem úgy lett tervezve, hogy az idők végezetéig működjön. De igazából egy olyan alkatrésznél, ahol egymáshoz súrlódó anyagokról van szó, ez nem is igazán elvárható. Ebből adódóan, ha az autónkat még hosszú ideig szeretnénk használni, és ha már ki van szedve a kormánymű az autóból, ne sajnáljuk azt a néhány ezer forintos különbséget, ami egy bontott alkatrész, és egy felújított kormánymű között van. Egy tisztességes kormánymű felújítás során cserélni fogják az összes tömítést, a vezető perselyeket, a támasztó diót, felújítják a fogaslécet és jó esetben még új gumiharangokat is fogsz kapni hozzá. Van, ahol néhány ezer ft többletköltségért még extra 1 év garanciát is adnak hozzá.

4. Kérd az ingyenes szállítást!

A legtöbb kormánymű felújító cég Budapesten található. Viszont, ha nem vagy budapesti, és nem is szeretnél ide kocsikázni, akkor kérd az ingyenes szállítást. Egy átlagos kormányművet feladni postán kb. 6000 ezer Ft. Ez szorozva kettővel, ha vissza is küldik neked. De! Van olyan cég, aki ezeket a költségeket átvállalja. Ne felejts el rákérdezni, mert csak ezzel egy havi telefonszámla árát megspórolhatod.


CÉGEK FIGYELEM!
Elindítottuk a heti,
cikk-közi banner lehetőséget!
...Kérj ajánlatot itt...

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek