VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Körforgalmat terveznek a 2-es terminál mellé


SOS Mobilgumis
SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A 2-es terminál közelében megépítendő körforgalom tervezésére, engedélyeztetésére és kivitelezésére írt ki közbeszerzést a Budapest Airport.

A reptérüzemeltető „a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren körforgalom kivitelezése a T2 terminál közelében és ahhoz kapcsolódó munkálatok, ide értve egyes engedélyezési eljárásokhoz kapcsolódó dokumentációk elkészítése” tartalmú építési beruházásra írt ki közbeszerzést – írta meg az AIRportal.hu.

A hirdetmény szerint a beruházás becsült értéke nettó 3 millió euró, a Budapest Airport a költségek 85 százalékát uniós támogatásból finanszírozza. A közbeszerzés kapcsolódik a repülőtér uniós forrásokból finanszírozott, a Budapest-Arad vasútvonalról leágazó, multimodális közlekedési csomópontjának projektjéhez.

A tender nyertesének a szerződés aláírásától számított kétszáztizedik naptári napon kell átadnia a beruházást.

Az ajánlatokat, vagy részvételi kérelmeket 2019. február 11-ig kell beadnia a pályázóknak, ezt megelőzően a Budapest Airport helyszíni bejárást is tart majd az érdeklődő cégeknek.

A portál információi szerint a körforgalmat a 4-es számú főútról a 2-es terminálhoz vezető bekötőúton, a hosszú távú Holiday Parkoló és az Aeropark jelenlegi leágazásának környékére tervezi a Budapest Airport.

A nagy területen elhelyezkedő, új közlekedési csomópontból ágazik majd le a kettes terminál mellett épülő Cargo City bekötőútja is. A leendő körforgalom segíteni fogja a 2-es terminál közlekedését, valamint a parkolók biztonságosabb megközelíthetőségét is.

Forrás: https://18.kerulet.ittlakunk.hu/kozlekedes/190110/korforgalom-epul-2-es-terminal-mellett?fbclid=IwAR30D6frWbmzuCkn7Ilp6mJ5H_G4xdsd09JOQ0UaIe82wMafNJ3kCbUvugE

MEGOSZTOM:

Ne kockáztass, vegyél kamerát itt:

hirdetés

Tetszik oldalunk?

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek