VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Körforgalmat terveznek a 2-es terminál mellé


SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A 2-es terminál közelében megépítendő körforgalom tervezésére, engedélyeztetésére és kivitelezésére írt ki közbeszerzést a Budapest Airport.

A reptérüzemeltető „a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren körforgalom kivitelezése a T2 terminál közelében és ahhoz kapcsolódó munkálatok, ide értve egyes engedélyezési eljárásokhoz kapcsolódó dokumentációk elkészítése” tartalmú építési beruházásra írt ki közbeszerzést – írta meg az AIRportal.hu.

A hirdetmény szerint a beruházás becsült értéke nettó 3 millió euró, a Budapest Airport a költségek 85 százalékát uniós támogatásból finanszírozza. A közbeszerzés kapcsolódik a repülőtér uniós forrásokból finanszírozott, a Budapest-Arad vasútvonalról leágazó, multimodális közlekedési csomópontjának projektjéhez.

A tender nyertesének a szerződés aláírásától számított kétszáztizedik naptári napon kell átadnia a beruházást.

Az ajánlatokat, vagy részvételi kérelmeket 2019. február 11-ig kell beadnia a pályázóknak, ezt megelőzően a Budapest Airport helyszíni bejárást is tart majd az érdeklődő cégeknek.

A portál információi szerint a körforgalmat a 4-es számú főútról a 2-es terminálhoz vezető bekötőúton, a hosszú távú Holiday Parkoló és az Aeropark jelenlegi leágazásának környékére tervezi a Budapest Airport.

A nagy területen elhelyezkedő, új közlekedési csomópontból ágazik majd le a kettes terminál mellett épülő Cargo City bekötőútja is. A leendő körforgalom segíteni fogja a 2-es terminál közlekedését, valamint a parkolók biztonságosabb megközelíthetőségét is.

Forrás: https://18.kerulet.ittlakunk.hu/kozlekedes/190110/korforgalom-epul-2-es-terminal-mellett?fbclid=IwAR30D6frWbmzuCkn7Ilp6mJ5H_G4xdsd09JOQ0UaIe82wMafNJ3kCbUvugE

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.


Tetszik oldalunk?

ÉrdekelhetTámogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek