Egy kicsit aktívak vagytok :)))

Kisfiát vette ki az autóból Sváby, mikor egy őrült autós beléjük hajtott


SOS Mobilgumis
hirdetés

Egy őrült autós hajtott bele az ATV-s műsorvezető autójába, miközben kisfiát vitte bölcsődébe. Az ismeretlen tettes elhajtott, Sváby András feljelentést tett. -írja az atv.hu

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

Ez a nap sem indult máshogyan Sváby András számára, mint a többi: annyiban mégis különbözött, hogy csaknem tragédia lett a vége egy őrült sofőr miatt. A Heti Napló műsorvezetője kisfiát vitte bölcsődébe, és vette ki őt rutinszerűen a hátsó ülésről, amikor olyan erővel hajtott neki egy sofőr a nagyjából 45 fokos szögben kihajtott ajtó szélének, hogy azt rágyűrte az előtte lévő kocsiajtóra.

Bár az anyagi kár is jelentős, de ami igazán zavarja a televíziós műsorvezetőt, hogy az autós „gusztustalan módon” továbbhajtott, miközben még szemkontaktus is felvették pár pillanatra. A nagy csattanáson és az azt követő ijedtségen kívül azonban – tette hozzá –, szerencsére senkinek nem esett baja.

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

Az eset után Sváby András azonnal kihívta a rendőröket, akiknek nem kellett sok idő, hogy rájöjjenek: forgalomból kivont gépjárművel utazott az ismeretlen elkövető. Nem volt nehéz dolguk, tekintve, hogy a műsorvezető a rendszámon túl az autó típusát és színét is megjegyezte. A műsorvezető feljelentést tett, a „segítségnyújtás elmulasztásával” ugyanis akár a bűncselekmény kategóriája is megállhat.

atv.hu

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetTetszik oldalunk?


Amennyiben egyetértesz céljainkkal és segítenél minket, itt támogathatsz bármilyen összeggel:

https://www.paypal.me/bpiautosok

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Kategória: