Velünk tartasz?Kifizette a Shell a kártalanítást az első autósoknak, akik az elcserélt üzemanyagból tankoltak

Kifizette a Shell a kártalanítást az első autósoknak, akik az elcserélt üzemanyagból tankoltak

2019-10-03 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Már háromszáznál is több emberrel vették fel a kapcsolatot a biztosítási szakértők – írta a hvg.hu

Több mint ötszáz bejelentés érkezett a Shellhez a felcserélt üzemanyag miatt, a biztosítási szakértők már háromszáznál több autótulajdonossal felvették a kapcsolatot, és megkezdődtek a kifizetések is – közölte a cég.

Tájékoztatásuk szerint a Shell ügyfélszolgálata és megbízott biztosítási szakértői folyamatosan dolgozzák fel a Füredi úti töltőállomáson az üzemanyag-keveredés miatti bejelentéseket.

hirdetés

 A vállalat munkatársai a hétvégén is dolgoztak, hogy a múlt héten még feldolgozatlanul maradt ügyeket mielőbb rendezni tudják – írták.

Szeptember 20-án a budapesti Füredi úti Shell töltőállomáson reggel 7-kor a FuelSave 95-ös benzin és FuelSave Diesel üzemanyagok kiszállításakor a külsős fuvarozócég a gázolaj helyett benzint, a benzin helyett pedig gázolajat töltött a benzinkút föld alatti tartályába, ezért az ott vásárlók nem megfelelő üzemanyagot tankoltak.

A tévedés csak a Füredi úti benzinkutat érintette, itt a teljes mennyiséget lefejtették, így sem előtte, sem utána más töltőállomásra nem került felcserélt üzemanyag – írta a cég korábban.

A Shell azt ígérte a fuvarozó céggel együtt a teljes szállítási folyamatot áttekinti és a szükséges intézkedéseket megteszi annak érdekében, hogy az ilyen jellegű hibákat kiszűrje.

Forrás: hvg.hu

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Érdekelhet 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK