Hirdetés
Hírek
Kiakadt egy magyar autós a traffipax miatt – Trágár üzenetet hagyott a rendőröknek
Kiakadt egy magyar autós a traffipax miatt – Trágár üzenetet hagyott a rendőröknek
Hirdetés

Rendszeresen állnak rendőrök a zsédenyi buszmegálló mögött, sebességmérés miatt. Most valaki lecsapott a helyükre.

Évek óta rendszeresen áll rendőrautó a tavaly bezárt zsédenyi élelmiszerbolt és a buszmegálló között. A “háromlábú” a buszmegállóból méri a 84-es főúton haladók sebességét. Érdekesség, hogy amikor a Google autója rögzítette az útszakaszt, akkor is ott állt a rendőrautó, motoros rendőrökkel, akik azonnal ki is szedik a szabálytalankodókat a forgalomból – írta a 112press.hu.

Fotó: Google maps

Valószínűleg egy járművezető a közelmúltban levelet kaphatott a Szombathelyi Rendőrkapitányságtól, amiben gyorshajtásról értesíthették és ezen háborodott fel annyira, hogy

Az éj leple alatt kék festékkel felfújt egy kissé ferde parkolóhelyet oda, ahol a rendőrautó szokott állni és eléírta: B!ZIK HELYE.

Hirdetés

A helyiek egyébként kifejezetten örülnek a folyamatos rendőri jelenlétnek. Egy férfi elmondta, hogy így is sokan átszáguldanak a falun, de akik rendszeresen járnak a 84-esen, azok automatikusan lassítanak a falu táblájánál és ezzel lassabb haladásra kényszerítik a mögöttük érkezőket. Ezzel az úttesten átkelő helyiek túlélési esélyeit is növelik.

Forrás: 112press.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája