Velünk tartasz?Jönnek a baktériumok, indul a klímaszezon az autóban

Jönnek a baktériumok, indul a klímaszezon az autóban

2019-05-22 Facebook
hirdetés

SZPONZORÁLT TARTALOM:

Május vége van, ám az időjárás ezt még nem mutatja…

Viszont ilyenkor a nyár egyik napról a másikra szokott ránk törni.

SZEZONON KÍVÜL MEGJÁRATTAD A KLÍMÁT IDŐNKÉNT???

Ha nem, akkor fontos, hogy próbáld ki MOST!

Ha esetleg nem fúj kellően hideg levegőt, vagy rendellenes zajokat hallasz, mindenképp keress meg szakembert.

Ha büdös szagot érzel, akkor kiemelten fontos a saját és utasaid egészsége érdekében, hogy tisztíttasd ki a rendszert.

Az http://www.sosautoklimatoltes.hu/ -nak köszönhetően már az otthonodból sem kell mindezekhez kitenned a lábad, sőt, akár céges telephelyeden, munkagépek töltését, karbantartását is elvégzik.

NE VÁRD MEG A TOLONGÁST!


Miért válassza az ózonos klímatisztítást?
Az ózon teljesen biztonságos, 100% vegyszermentes fertőtlenítő hatású vegyület ami nem csak a klímát, szellőzőrendszert hanem a jármű egész utasterét fertőtleníti és egyben szagtalanítja. Az ózon a kezelés alatt az egész szellőzőrendszert átjárja, ezért annak teljes felületét fertőtleníti. Az ózon más vegyszeres klímafertőtlenítő szerekkel szemben nem hagy hátra egészségre káros maradványszert, nem tesz kárt az autó elektromos rendszereiben, nem hagy foltot a kárpiton. A kezelés után rövid idő alatt önmagától tiszta oxigénné alakul. A rendszeres fertőtlenítés nagyon fontos mert az autók belső terét gyakorlatilag ellepik az olyan baktériumok, mint a kellemetlen bélproblémákat okozó E. coli, vagy az ételmérgezéshez hasonló tüneteket okozó Bacillus cereus. A kutatók ezeken kívül Staphylococcusokat és különböző fajtájú penészgombákat is találtak a gépkocsikban.


Az SOSmobilgumis szervízautója vállalja az autóklíma töltést, karbantartást, és tisztítást. Az Ön által megadott címen tudjuk az autóklíma töltést gyorsan és szakszerűen elvégezni Extra szolgáltatásként a nyári időszakban lehetséges, személygépjárművek klímájának feltöltésére is. A klímatöltés egy mobil, teljesen automatikus gép segítségével történik. Ezen gép, a legtöbb gépjármű gyári adatával rendelkezik, ezáltal biztosan a megfelelő mennyiségű hűtőközeg kerül betöltésre, így a töltési folyamat teljesen biztonságos módon lebonyolítható. A „csak töltsünk rá” nálunk nem működik. A klímarendszer normális működéséhez a gyár által grammban előírt mennyiségre van szükség. És a nyomásvizsgálat nem mutatja meg, hogy hány gramm hűtőközeg van a rendszerben, ezért az egész folyamatot végig kell csinálni. A nyomás ellenőrzése után a klímarendszerből lefejtjük a maradék hűtőközeget (amennyiben van benne). Majd nyomáspróbát végzünk. Ha a nyomáspróba alatt esik a nyomás, akkor szivárog a rendszer, nem érdemes feltölteni, mert elszökik a „klímagáz”.

A cikk létrejöttét támogatta: http://www.sosautoklimatoltes.hu/

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: