VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Jön a körúti káosz: megint felújítják a 4-es és a 6-os villamos vonalát


SOS Mobilgumis
SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Fővárosi tömegközlekedés 2019: a 4-es és a 6-os villamos vonalának két végén is felújítás lehet az idén nyáron, de elkészül az 1-es pályájának a meghosszabbítása, és a 3-as metró északi szakasza is.

Jelentős munkálatok lesznek az idén is a fővárosi tömegközlekedésben. A BKK kommunikációs osztályának tájékoztatása szerint- írja az infostart.hu

az iskolai nyári szünetben a Széll Kálmán tér és a Mechwart liget, illetve a Margit utca között felújítják a 4-es és a 6-os villamos pályáját.

A budai forgalomkorlátozással egyidejűleg leállhat a közlekedés a körúti villamosvonal másik végén is. Jelenleg zajlik a közbeszerzési eljárás az Üllői út és a dél-budai végállomások közötti szakaszának vágányfelújításáról.

Sikeres tender esetén ezen a szakaszon – elsősorban az Üllői út és a villamosok budai elágazása között – is elkezdődhet a felújítás a nyáron.

A jó hír, hogy az M3-as metróvonal északi szakaszának korszerűsítése hamarosan befejeződik. A vonalszakaszt a műszaki átadás-átvételi eljárások lezárását követően, a próbafutások eredményeinek ismeretében adják át az utazóközönségnek. Ezt követően a rekonstrukció a déli szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között folytatódik.

Az 1-es villamos meghosszabbítása Kelenföld vasútállomásig várhatóan 2019 nyarán fejeződik be.

További korlátozással járó munkálatok lehetnek az idén:

  • Akadálymentesítik a megállókat az 50-es villamos vonalán (Kossuth tér, Árpád utca, Baross utca, Szarvas csárda tér megállóhely) várhatóan júniusa és december között, valamint a III. kerületi Bécsi úton, a Selmeci utca és Szent Margit kórház megállóhelyen ez év nyarán.
  • Tavasszal folytatódnak az Orczy tér és a Teleki tér közötti villamosvágány-felújítási munkák, várhatóan másfél hónapig.
  • Márciusban elkezdődik és tervezetten júliusig tart a 41-es villamos vonalán a Hosszúréti-patak melletti, Pék utca és Tordai utca közötti villamostöltés megerősítési munkája, valamint a Pék utcánál található vasbeton teknőhíd átépítése.
  • Sikeres közbeszerzési eljárás esetén a nyáron, illetve az ősz folyamán elkezdődik a Bosnyák tér és a Zugló kocsiszín villamosvágány-hálózatának felújítása. A kapcsolódó közműkiváltási munkák a közúti közlekedés rendjét is érintik majd. Ezt követően a Bosnyák tér és a Szugló utca közötti villamosvágány felújítása is várható.
  • Az 50-es villamos vonalán az év végén felújíthatják a Határ úti és a Béke téri végállomási vágányhálózatot, valamint a Szarvas csárda téri kitérőkapcsolatot is, összehangolva a BKK-beruházások között említett akadálymentesítési programmal.
Borítókép: Bruzák Noémi, Forrás: infostart.hu

MEGOSZTOM:

Ne kockáztass, vegyél kamerát itt:

hirdetés

Tetszik oldalunk?

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek