Hirdetés

Hírek
Ittasan, gyógyszer hatása alatt belerongyolt egy ház kerítésébe, majd később előadta, hogy ellopták tőle az autót
Ittasan, gyógyszer hatása alatt belerongyolt egy ház kerítésébe, majd később előadta, hogy ellopták tőle az autót
Hirdetés

A Pécsi Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki ittasan, gyógyszer hatása alatt vezette gépkocsiját.

A vád szerint a férfi vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett, ennek ellenére többször vezetett személygépkocsit. 2022 márciusában baráti társaságával Komlón szórakozott, ahonnan hajnalban jöttek haza gépkocsijával. A gépkocsit Pécsre a férfi egy ismerőse vezette.

A városba érve a sofőr az autóból kiszállt, majd miután elment, az ittas, gyógyszer hatása alatt álló férfi a gépkocsiba ült, majd az autóval elindult.A gépkocsival azonban egy zsákutcába hajtott, ahol nekiütközött az utca végét lezáró ingatlan vaskapujának.

Hirdetés

A gépkocsival a kaput áttörve behajtott az ingatlan udvarára, majd a telket elválasztó téglafalnak ütközött. A baleset után a vádlott és barátnője, aki az autóban tartózkodott, az adataik hátrahagyása nélkül a járművet otthagyva távoztak a helyszínről.

Nem sokkal a baleset után a férfi a barátnőjével visszatért az autót korábban vezető sofőr lakhelyére, ahol azt adták elő, hogy a gépkocsit az utcából ellopták.

Ezt követően elindultak az autót keresni, melynek során visszatértek a helyszínre, ahol az ittas sofőrrel szemben a rendőrök intézkedtek. Az elkövető cselekménye az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének a megállapítására alkalmas.

Forrás: ugyeszseg.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x