Velünk tartasz?
Illegális gyorsulási versenyre csapott le a rendőrség

Illegális gyorsulási versenyre csapott le a rendőrség

2019-08-18 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Az illegális gyorsulási versenyekmegakadályozása érdekében tartott ellenőrzést augusztus 16-án, pénteken a rendőrség és a közlekedési hatóság a 13. kerületben – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az akcióban 125 embert igazoltattak, többet közülük előállítottak, és hat forgalmi engedélyt a helyszínen elvettek, mert az autókat szabálytalanul átalakították.

Két embert ittas járművezetés miatt állítottak elő, egyet azért, mert nem akarta igazolni magát, egyet pedig azért, mert eltiltás ideje alatt vezetett, ugyanis korábban bevonták a jogosítványát.

hirdetés

Három sofőrt feljelentettek a rendőrök, mert nem volt náluk a jogosítvány, többeket pedig megbírságoltak, mert nem használták a biztonsági övet, átlépték a záróvonalat, megszegték az elsőbbségi és a sávváltási szabályokat, illetve lejárt gépjárművük műszaki engedélye.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy korábbi terv alapján hajtotta végre a péntek esti ellenőrzést, amit továbbra is folytatni fog az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében – írták.
Korábban Budatétényben és Újpesten is razziáztak a rendőrök hasonló okból.

Forrás: origo.hu

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Érdekelhet 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK