Velünk tartasz?Így nyer új értelmet a fekvőrendőr szó – Zseniális fotót készített a magyar rendőrség

Így nyer új értelmet a fekvőrendőr szó – Zseniális fotót készített a magyar rendőrség

2019-09-15 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

A magyar rendőrség egészen kreatívan szállt be a legutóbb terjedő internetes kihívásba, ami eleve a rendőrök, mentők és tűzoltók számára készült – szúrta ki a player.hu

A feladat egy olyan kép fotózása, ahol felülről nézve látható egy járművük és a teljes felszerelése, a legénységet is beleértve, mintha csak egy játék dobozába néznél be.

Az Instagramon már számos ilyen kép terjed, és amellett, hogy szórakoztató, nagyon érdekes is belepillantani mennyi felszerelést hordoznak magukkal bevetés során hőseink.

hirdetés

hirdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A nemzetközi porondon már egy ideje hódít az az új kihívás mentősök, tűzoltók és rendőrök körében, ami Magyaroszágon a Készenléti Rendőrség által készített fotóval most indul hivatalosan útjára. A képen egy bevetési és dokumentációs feladatok ellátására alkalmas eszközökkel felszerelt járőrautó látható. A kihívás nem is lehet teljes kihívott nélkül: a mi választásunk a Fejér megyei Autópálya Alosztályra esett. Hajrá, FMRFK, izgatottan várjuk, mit rejtenek a Ti járműveitek. #challange #tetrischallenge #policecars #missioncompleted #whatismycar #készenlétirendőrség #rendőrség #police #hivatás

Magyar Rendőrség (@police_hu) által megosztott bejegyzés,

A Tetris kihívást a magyar rendőrök is teljesítették, mint láthatjuk előbb a Készenléti Rendőrség mutatta meg az egyik bevetési és dokumentálási célra alkalmas járőrautóját, majd kihívták a Fejér megyei kapitányságot, akik a kép készítésébe is beavattak minket a werkfotókkal.

Forrás: player.hu

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Érdekelhet 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK