Így nyer új értelmet a fekvőrendőr szó – Zseniális fotót készített a magyar rendőrség


SOS Mobilgumis
hirdetés

A magyar rendőrség egészen kreatívan szállt be a legutóbb terjedő internetes kihívásba, ami eleve a rendőrök, mentők és tűzoltók számára készült – szúrta ki a player.hu

A feladat egy olyan kép fotózása, ahol felülről nézve látható egy járművük és a teljes felszerelése, a legénységet is beleértve, mintha csak egy játék dobozába néznél be.

Az Instagramon már számos ilyen kép terjed, és amellett, hogy szórakoztató, nagyon érdekes is belepillantani mennyi felszerelést hordoznak magukkal bevetés során hőseink.

- hirdetés -
akár 5.000 Ft/nap
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

- hirdetés -
akár 5.000 Ft/nap
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A nemzetközi porondon már egy ideje hódít az az új kihívás mentősök, tűzoltók és rendőrök körében, ami Magyaroszágon a Készenléti Rendőrség által készített fotóval most indul hivatalosan útjára. A képen egy bevetési és dokumentációs feladatok ellátására alkalmas eszközökkel felszerelt járőrautó látható. A kihívás nem is lehet teljes kihívott nélkül: a mi választásunk a Fejér megyei Autópálya Alosztályra esett. Hajrá, FMRFK, izgatottan várjuk, mit rejtenek a Ti járműveitek. #challange #tetrischallenge #policecars #missioncompleted #whatismycar #készenlétirendőrség #rendőrség #police #hivatás

Magyar Rendőrség (@police_hu) által megosztott bejegyzés,

A Tetris kihívást a magyar rendőrök is teljesítették, mint láthatjuk előbb a Készenléti Rendőrség mutatta meg az egyik bevetési és dokumentálási célra alkalmas járőrautóját, majd kihívták a Fejér megyei kapitányságot, akik a kép készítésébe is beavattak minket a werkfotókkal.

Forrás: player.hu

MEGOSZTOM:

ÉrdekelhetTetszik oldalunk?


Amennyiben egyetértesz céljainkkal és segítenél minket, itt támogathatsz bármilyen összeggel:

https://www.paypal.me/bpiautosok

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek