TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küld el nekünk ide kattintva:  

Így mentették hőseink a virágboltba csapódott kukásautó söfőrjét

Hirdetnél itt??? Katt ide!


hirdetés

Ahogyan azt mi is megírtuk Kedden reggel Újpest megyeri részén, a temető mellett egy szemétszállító jármű három parkoló autónak csapódott, majd az egyik virágboltba hajtott.

A baleset következtében a virágboltban tűz keletkezett, amelyet a fővárosi hivatásos tűzoltók gyorsan eloltottak, majd a gépjárművet az üzletből kivontatták.

Virágboltba hajtott egy szemétszállító jármű Újpesten

Virágboltba hajtott egy szemétszállító jármű ÚjpestenKedden reggel Újpest megyeri részén, a temető mellett egy szemétszállító jármű három parkoló autónak csapódott, majd az egyik virágboltba hajtott. A baleset következtében a virágboltban tűz keletkezett, amelyet a fővárosi hivatásos tűzoltók gyorsan eloltottak, majd a gépjárművet az üzletből kivontatták. A mentőkutyás szolgálatot is a helyszínre riasztották, hogy átkutassák az összedőlt helyiséget, azonban szerencsére a romok alá nem szorult senki. A balesetben három ember megsérült, őket a mentőszolgálat ellátta.A felvételt Schulz László tűzoltó főtörzsőrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság videostúdiójának munkatársa készítette.

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2018. március 20.

A felvételt Schulz László tűzoltó főtörzsőrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság videostúdiójának munkatársa készítette.

A mentőkutyás szolgálatot is a helyszínre riasztották, hogy átkutassák az összedőlt helyiséget, azonban szerencsére a romok alá nem szorult senki. A balesetben három ember megsérült, őket a mentőszolgálat ellátta.

Forrás: https://www.facebook.com/bmokf.hivatalos/videos/1575774989143134/

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Garázst keresel, kínálsz?

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetnél itt??? Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?