TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Így mentették hőseink a virágboltba csapódott kukásautó söfőrjét

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Ahogyan azt mi is megírtuk Kedden reggel Újpest megyeri részén, a temető mellett egy szemétszállító jármű három parkoló autónak csapódott, majd az egyik virágboltba hajtott.

A baleset következtében a virágboltban tűz keletkezett, amelyet a fővárosi hivatásos tűzoltók gyorsan eloltottak, majd a gépjárművet az üzletből kivontatták.

Virágboltba hajtott egy szemétszállító jármű Újpesten

Virágboltba hajtott egy szemétszállító jármű ÚjpestenKedden reggel Újpest megyeri részén, a temető mellett egy szemétszállító jármű három parkoló autónak csapódott, majd az egyik virágboltba hajtott. A baleset következtében a virágboltban tűz keletkezett, amelyet a fővárosi hivatásos tűzoltók gyorsan eloltottak, majd a gépjárművet az üzletből kivontatták. A mentőkutyás szolgálatot is a helyszínre riasztották, hogy átkutassák az összedőlt helyiséget, azonban szerencsére a romok alá nem szorult senki. A balesetben három ember megsérült, őket a mentőszolgálat ellátta.A felvételt Schulz László tűzoltó főtörzsőrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság videostúdiójának munkatársa készítette.

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2018. március 20.

A felvételt Schulz László tűzoltó főtörzsőrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság videostúdiójának munkatársa készítette.

A mentőkutyás szolgálatot is a helyszínre riasztották, hogy átkutassák az összedőlt helyiséget, azonban szerencsére a romok alá nem szorult senki. A balesetben három ember megsérült, őket a mentőszolgálat ellátta.

Forrás: https://www.facebook.com/bmokf.hivatalos/videos/1575774989143134/

MEGOSZTOM:

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás Live Videós tesztelés, bemutatás

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Garázs csoportunk

Vélemény, hozzászólás?