Hirdetés

Hírek
Helyszínen hagyta a rendszámát, így bukott le a baleset helyszínéről elmenekülő, ittas autós
Helyszínen hagyta a rendszámát, így bukott le a baleset helyszínéről elmenekülő, ittas autós
Hirdetés

A helyszínen felejtett rendszámtábla buktatta le azt a 28 éves bajai sofőrt, aki ittasan, eltiltás hatálya alatt okozott balesetet az 56-os főúton.

Anyagi káros baleset történt kedden délután az 56-os számú főút 8-as kilométerszelvénye közelében. Egy autós közlekedett Bátaszék irányába, amikor ismeretlen körülmények között az út melletti szalagkorlátnak ütközött. Az autós megállás nélkül elhagyta ugyan a helyszínt, de a leszakadt első lökhárítót a rajta levő rendszámmal együtt ott felejtette. A szekszárdi rendőröknek nem volt nehéz dolguk felkutatni a jármű vezetőjét. A 28 éves bajai férfit ottani kollégáink a baleset után alig fél órával Baján elfogták.

Kiderült róla, hogy már 2021 őszén jogerősen eltiltották a jármű vezetésétől, ennek ellenére rendszeresen vezetett.

Szekszárdi kollégáink már április 1-jén is intézkedtek vele szemben a tolnai megyeszékhelyen. Akkor is büntetőeljárás indult ellene eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt.

A férfi mindezek után sem állt le, ezt követően is kocsival járt-kelt. A keddi elfogásakor az ittasság gyanúja is felmerült, ezért a rendőrség kollégái mintavételre is elvitték, majd ezt követően őrizetbe vették az általa elkövetett szabályszegések miatt.

Hirdetés

Este már gyanúsítottként is kihallgatták, ekkor közölték vele, hogy a rendőröknek bizonyítékuk van arra, hogy április 1-je és 19-e között számos alkalommal vezetett autót annak ellenére, hogy eltiltották a vezetéstől.  A 28 éves sofőr részben tett csak beismerő vallomást.

Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x