Velünk tartasz?Haldoklott egy autós Szombathelynél, ám az arra járók csak átnéztek a segítségért integető nőn – Ne legyél nemtörődöm sofőr!

Haldoklott egy autós Szombathelynél, ám az arra járók csak átnéztek a segítségért integető nőn – Ne legyél nemtörődöm sofőr!

2020-10-29 Facebook
hirdetés

Szomorú esetről adott hírt a 112press. Forgalmi okokból lassító autónak koccant egy másik, majd kiderült, hogy a volánnál ülő sofőr nem elbambult, hanem haldoklott, de a segítségért integető nőn átnéztek az arra közlekedők.

Mint írják:

Körmend felől Sopron irányába tartott egy Volkswagen kisáruszállító, ami neki koccant egy előtte forgalmi okból lassító Ford személyautónak. A Fordot vezető hölgy kiszállt, azt hitte a mögötte lévő figyelmetlen volt, ám észrevette, hogy a sofőr nincs ébren.

A hölgy azonnal próbált segítséget kérni az arra közlekedőktől, ám többen is elhajtottak. Végül a Magyar Közút egyik munkatársa sietett segítségükre és egy autóssal együtt, (aki végre megállt segíteni) kiemelték a haldokló sofőrt az autóból.

hirdetés

A Fordot vezető nő közben végig kapcsolatban volt a mentőkkel, így megkezdték a férfi újraélesztését, míg a mentők a helyszínre értek. Elkeserítő, hogy a közlekedők ennyire nem voltak segítőkészek.

A legtöbben, maximum azért lassítottak, hogy bámészkodjanak, ám szinte egyetlen autós sem próbált meg segíteni a mentősök kiérkezéséig hősiesen küzdő embereknek.

Forrás:112press


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: