Hirdetés

Gondolkodtató
Haldoklott egy autós Szombathelynél, ám az arra járók csak átnéztek a segítségért integető nőn – Ne legyél nemtörődöm sofőr!
Haldoklott egy autós Szombathelynél, ám az arra járók csak átnéztek a segítségért integető nőn – Ne legyél nemtörődöm sofőr!
Hirdetés

Szomorú esetről adott hírt a 112press. Forgalmi okokból lassító autónak koccant egy másik, majd kiderült, hogy a volánnál ülő sofőr nem elbambult, hanem haldoklott, de a segítségért integető nőn átnéztek az arra közlekedők.

Mint írják:

Körmend felől Sopron irányába tartott egy Volkswagen kisáruszállító, ami neki koccant egy előtte forgalmi okból lassító Ford személyautónak. A Fordot vezető hölgy kiszállt, azt hitte a mögötte lévő figyelmetlen volt, ám észrevette, hogy a sofőr nincs ébren.

A hölgy azonnal próbált segítséget kérni az arra közlekedőktől, ám többen is elhajtottak. Végül a Magyar Közút egyik munkatársa sietett segítségükre és egy autóssal együtt, (aki végre megállt segíteni) kiemelték a haldokló sofőrt az autóból.

Hirdetés

A Fordot vezető nő közben végig kapcsolatban volt a mentőkkel, így megkezdték a férfi újraélesztését, míg a mentők a helyszínre értek. Elkeserítő, hogy a közlekedők ennyire nem voltak segítőkészek.

A legtöbben, maximum azért lassítottak, hogy bámészkodjanak, ám szinte egyetlen autós sem próbált meg segíteni a mentősök kiérkezéséig hősiesen küzdő embereknek.

Forrás:112press


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x