Hirdetés
Dashcam
VIDEÓ: Furcsa, mert kaptunk az ámokfutó Fordról egy második, 5 perccel későbbi, szintén mai felvételt is
VIDEÓ: Furcsa, mert kaptunk az ámokfutó Fordról egy második, 5 perccel későbbi, szintén mai felvételt is
Hirdetés

Kb. 1 órája posztoltunk egy ámokfutó Fordot vezető sofőrről egy videós cikket, aki a Pöttyös utcáról hajtott ki a piroson át az Üllőire az autók közé úgy, mint akit semmi nem érdekelt.

A posztolást követően kb. 1 órával kaptunk egy felvételt UGYANARRÓL a kocsiról, ahogy a Hungária körúton száguld végig, a villamossínen úgy, mintha semmi nem érdekelné.

Furcsa lesz, amit most írunk, mert a béka feneke alatt van a közlekedési kultúra,

de most valamiért tényleg úgy érezzük, hogy valami hatalmas baj történhetett a sofőr környezetében és azért száguldott át a városon.

Amennyiben arról volt szó, hogy valami oknál fogva életbevágó volt a siettség, akkor természetesen az előző cikkben írottakat, legalábbis az erősebb szavak tekintetében visszavonjuk, bár ilyen helyzetben is muszáj mérlegelnünk azt, hogy nem történik-e nagyobb tragédia a rohanásból kifolyólag. (Bár akinek például van gyermeke és arról kapott valami rossz hírt, az tudja, hogy ezt nagyon nehéz ilyenkor mérlegelni)

Hát, ne legyen igazunk…. 🙁

Ha esetleg a rendőrség foglalkozni akar majd a felvételekkel, akkor természetesen lesz lehetősége az üzembentartónak megmagyarázni, hogy mi és miért történt ma délelőtt 10 óra után.

Hirdetés

A két videó egyben:


MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája