Hirdetés
Hírek
FOTÓK: Poénból rugdosta le parkoló autók tükreit két fiatal srác
FOTÓK: Poénból rugdosta le parkoló autók tükreit két fiatal srác
Hirdetés

A nagykőrösi zsaruk elfogták azt a 18 éves fiatalembert és 16 éves társát, akik a gyanú szerint „poénból” 10 parkoló jármű tükrét rongálták meg, ezen felül kettőt el is loptak.

Gépkocsija megrongált visszapillantó tükréről tett bejelentést egy nagykőrösi tulajdonos 2021. december 30-án hajnalban. Nem sokkal később sorra érkeztek hasonló tartalmú bejelentések. A rendőrök számára nem volt kérdés, ugyanaz, vagy ugyanazok a tettes(ek). Négy nappal később a település egyik utcájában gondtalanul sétálgató fiatalok elé rendőrök toppantak. A meglepetés ereje hatott, ellenállást egyikük sem tanúsított. Előállítás, kihallgatás következett.

Az idősebb otthonában tárgyi bizonyítékot is lefoglaltak: két letört visszapillantó tükör hevert gazdátlanul egy udvari tuja tövében.

Beismerő vallomást tettek. Állításuk szerint együtt ötlötték ki, hogy poénból autókat rongálnak és lerugdossák a tükröket.

A két, később lefoglalt alkatrészre semmi szükségük nem volt, ha már a kezükben maradt elvitték, gondolták, majd kidobják a számukra értéktelen és haszontalan tárgyat. A kocsik tulajdonosainak több százezer forintos kárt okoztak bűnös sorozatukkal.

A 18 éves fiatalember, valamint 16 éves társa ellen lopás, garázdaság, valamint rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Fotó: police.hu
Hirdetés

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája