Hirdetés
Hírek
FOTÓK: nem hiszed el, hogy épült új út Pilisvörösváron
FOTÓK: nem hiszed el, hogy épült új út Pilisvörösváron
Hirdetés

A város lakói örülhetnek, hogy végre elkészült az új út, igaz abba néhány ingatlan csúnyán belerondít.

Néhány napja adták át a pilisvörösvári Báthory utcai új utat, mely mindenképpen jó hír a környéken lakóknak, az örömbe azonban némi üröm is vegyül. Mutatjuk, hogy miért:

© Pilisvörösvár.hu
© Pilisvörösvár.hu
© Pilisvörösvár.hu

A polgármester szerint az ostobának látszó útépítésnek ésszerű oka és magyarázata van. Gromon István arról számolt be, hogy az évtizedek óta tervezett útépítést néhány helyi lakó bonyolította meg. Az egyik ingatlan tulajdonosa nem bontotta le a kerítését és a közterületté vált telekrészen lévő garázst, illetve egy a föld alatt lévő tartályt sem bontott el, noha arra korábban ígéretet tett. Az önkormányzat szeptemberben bírósághoz fordult a jogcím nélküli ingatlanhasználat miatt, de az eljárás évekig is eltarthat.

Ezenkívül egy másik ingatlan tulajdonosa is megnehezítette az útépítést, azonban a város vezetése úgy döntött, hogy ezen két probléma miatt nem halasztják el néhány évvel a projektet, hogy a helyieknek ne kelljen tovább kerülgetni a kátyúkat és szívni a port. Az önkormányzat tehát végülis megépítette az utat ott ahol lehet, addig ameddig lehet, és a maradék szakaszokat a két említett ingatlannal kapcsolatos vitás ügyek lezárása után fejezi majd be. Ily módon az 501 méterből most 385 méter út épült meg, 44,9 millió forintos költségvetésből.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20171114_a_nap_fotoja_nem_hiszi_el_hogy_epult_uj_ut_pilisvorosvaron

MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája