Hirdetés
Hírek
FOTÓK: Kirepült a felborult járműből és meghalt egy kisgyermek az M7-es autópályán
FOTÓK: Kirepült a felborult járműből és meghalt egy kisgyermek az M7-es autópályán
Hirdetés

Borzalmas tragédia történt július 20-án, szerdán az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonszemes térségében. Eddig tisztázatlan körülmények között egy kisbusz letért az útról, szalagkorlátnak ütközött, majd árokba borult. A baleset során egy kilenc éves gyermek sérült meg, aki a helyszínen életét vesztette – közölte a police.hu.

A Baleset-info.hu információi szerint a képen látható Renault kisbusz egy három autóból álló családi konvojban haladt az M7-es autópályán, amikor a gépkocsi vezetője azt észlelte, hogy ráz a jármű, ezért behajtott a legközelebbi töltőállomásra, ahol felhívta a gépjármű bérbeadóját azzal, hogy ráz az autó.

A bérbeadó annyit mondott, hogy az autóban ülők döntsék el, hogy folytatják az utat, vagy sem.

A gépkocsiban ülők úgy döntöttek, hogy folytatják az utat. Menet közben a hátsó ülésen ülő egyik gyerek, egy 9 éves kisfiú úgy gondolta, hogy átül egy másik helyre. Abban a pillanatban, amikor átmászott a másik ülésre, a gépjármű defektet kapott.

Fotó: police.hu

A gépkocsi vezetője elvesztette uralmát a járműve felett, amely a belső szalagkorlátnak csapódott, majd átsodródott az sávokon, végül a pályát elhagyva a betonárokba csapódott és felborult.

A 9 éves kisfiú, aki át akart ülni egy másik helyre kirepült a szélvédőn és szörnyethalt.

A gépkocsit vezető édesapa, a mellette ülő felesége, és a hátsó ülésen, a 9 éves mellett ülő 4 éves fiú használták a biztonsági övet, így az eset során nem sérültek meg komolyabban.

Hirdetés

Fotó: police.hu

Forrás: police.hu / Baleset-info.hu

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája