Velünk tartasz?FOTÓK: Ittasan okozott balesetet, majd pénzt kínált a vétlennek, hogy ne hívjon rendőrt – Később még ezt is tudta fokozni

FOTÓK: Ittasan okozott balesetet, majd pénzt kínált a vétlennek, hogy ne hívjon rendőrt – Később még ezt is tudta fokozni

2020-11-05 Facebook
hirdetés

A Vas Megyei Főügyészség közleményéből kiderül, hogy a Szombathelyi Járási Ügyészség ittas vezetés bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki súlyos fokban ittasan ütötte el a sértettet 2019. szeptemberében egy Sárvár közeli településen.

A vádirat szerint a vádlott úgy hajtott be gépkocsijával egy jobbra ívelő kanyarba, hogy ittassága miatt nem vette észre az úttest jobb szélén, részben az útpadkán parkoló személyautót, valamint a jármű bal hátsó ajtaja mellett álló sértettet.

A vádlott érintőlegesen ütközött a parkoló gépkocsi bal hátsó részével és bal oldalával, továbbá elütötte a sértettet, aki felcsapódott a vádlott járművének motorháztetejére, majd az úttestre esett, így súlyos sérülései keletkeztek.

Az ittas férfi pénzt ajánlott a súlyosan megsérült nő családjának azért, hogy tekintsenek el a rendőrség értesítésétől.

Fotó: Vas Megyei Főügyészség

hirdetés

A sértett az éjszakai sötétség ellenére kellő távolságból látható volt, így figyelmes vezetés esetén a vádlott elkerülhette volna az ütközést. Természetesen a család nem fogadta el a felkínált összeget és értesítette a hatóságot, akik elő is állították a vétkes sofőrt vérvételre.

A vétkes ekkor ismét hatalmasat hibázott, ugyanis

miután a vérvétel megtörtént és a rendőri intézkedés befejeződött,  egyszerűen visszament autójához, majd közepes fokban ittasan újra elindult a gépkocsival.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Forrás: nyugat.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: