Hirdetés

Hírek
FOTÓK: Ittasan, bedrogozva okozott balesetet Óbudán egy ámokfutó, majd elhagyta a helyszínt
FOTÓK: Ittasan, bedrogozva okozott balesetet Óbudán egy ámokfutó, majd elhagyta a helyszínt
Hirdetés

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya segítségnyújtás elmulasztása a veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 35 éves férfival szemben, aki 2022. november 27-én 7 óra 50 perc körül okozott balesetet a főváros III. kerületében. A férfi a Bécsi úton közlekedett személyautóval déli irányban (biztonsági öv használata nélkül), amikor a Kiscelli utca kereszteződésébe a forgalom irányító fényjelző készülék tilos jelzésénél hajtott be.

Összeütközött egy szabályosan haladó másik autóval, majd adatai hátrahagyása és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül gyalogosan elhagyta a helyszínt.

A vétlen gépkocsivezető könnyű sérülést szenvedett. Az okozót a rendőrök a közelben elfogták. A férfival szemben alkalmazott alkoholszonda ittasságot jelzett, és felmerült a kábítószerfogyasztás gyanúja is, ezért a rendőrök további mintavételre állították elő.

Fotó: police.hu
Hirdetés

Az intézkedés során az is kiderült, hogy K. Gábor nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint a bíróság el is tiltotta a járművezetéstől.

A gyanúsítottat kihallgatása után a budapesti rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet a bíróság elrendelt.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x