Hirdetés

Hírek
FOTÓK: Hatalmas pusztítást végzett autójával egy fiatal sofőr a Petőfi hídon
FOTÓK: Hatalmas pusztítást végzett autójával egy fiatal sofőr a Petőfi hídon
Hirdetés

Alig telt el néhány nap azóta, hogy életét vesztette egy 47 éves vétlen asszony a Soroksári úton, mert egy fiatal feltehetően versenyzett és megcsúszott autójával és most ismét fiatal száguldozó végzett hatalmas pusztítást, ezúttal a Petőfi hídon.

A Budapestkörnyéke.hu információi szerint egy fiatal férfi közlekedett nagy sebességgel egy Audival hétfő délután az újbudai Irinyi József utcán a Petőfi híd budai hídfőjén, amikor egy gyors sávváltás közben nekiment az éppen megelőzött Renaultnak. Az ütközés után mindkét autó irányíthatatlanná vált. A Renault nekiment egy Toyotanak, majd a villamossínekre csúszva állt meg.

Az Audi szintén a villamossínekre csúszott, majd onnan keresztbe fordulva a külső szalagkorlátnak vágódott, ám még az sem állította meg, tovább sodródva egy KIA-nak is nekicsapódott, ami szintén megpördült az ütközés erejétől.

-számolt be az esetről a lap.

Fotó: Budapestkörnyéke.hu/G.K.

Az Audi ezután ismét a szalagkorlátnak csapódott és csak ezután állt meg. A Renault-ban apa és fia utazott, az Audit egy fiatal férfi vezette, ahogy a Toyotát is, a KIA-ban pedig egy fiatal pár ült. A kiérkező mentők mindenkit megvizsgáltak, de szerencsére senki sem sérült meg.

Fotó: Budapestkörnyéke.hu/G.K.
Fotó: Budapestkörnyéke.hu/G.K.

 


KAPCSOLÓDÓ:

VIDEÓ: Nyári gumival versenyzett a Soroksári úton történt halálos balesetet okozó fiatal


Forrás: Budapestkörnyéke.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés