hirdetés

Velünk tartasz?
FOTÓK: Fékezés nélkül robogott a teherautós a körforgalomba – mindent letarolt, ami az útjába akadt

FOTÓK: Fékezés nélkül robogott a teherautós a körforgalomba – mindent letarolt, ami az útjába akadt

2020-09-04 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Szombathelyen, a Zanati úti körforgalomban- adta hírül a 112press.hu

Mint írják:

Győr irányából érkezett az M86-os autóúton egy magyar rendszámú teherautó, ami a felüljáróról lehajtva fékezés nélkül hajtott be a forgalmas körforgalomba. A teherautó átrobogott a körforgalom közepén található zöld szigeten, majd az úttestre visszatérve ütközött egy szabályosan közlekedő Renault személyautóval, ami megpördült és egy Multicarnak csapódott.

A jelzőtáblákat kidöntő teherautó elrobogott egy villanyoszlop mellett, összetörve a Magyar Közút ledes tábláját és annak elektromos dobozát, majd félfrontálisan ütközött a körforgalom előtt szabályosan várakozó, gázpalackokat szállító teherautóval is.

hirdetés

Fotó: 112press

Az ütközés következtében a gázszállító több métert sofródott hátrafelé és ütközött a mögötte már tolatással menekülni próbáló Renault kisáruszállítóval – közölték.

A balesetben ketten sérültek meg. Az egyik sérült a baleset okozója a másik, a vétlen autóban ülő hölgy, ő kifejelte a szélvédőt.

Fotó: 112press

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Úgy tudni, hogy a teherautó vezetője fékhibára hivatkozott, a járművet lefoglalta a rendőrség.

Forrás: 112press


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK