Hirdetés

Hírek
FOTÓK: Elfogták a fiatalt, aki autókat tört fel Óbudán
FOTÓK: Elfogták a fiatalt, aki autókat tört fel Óbudán
Hirdetés

A gyanú szerint a 17 éves fiú egy éjszaka alatt hat autót tört fel Óbudán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított egy 2022. január 19-e 8 óra 30 perc és január 20-a 1 óra 15 perc között elkövetett lopás miatt, ahol egy ismeretlen személy Óbudán, az Apát utca és a Köles utca kereszteződésben leparkolt autó ablakát betörte, majd abból ellopott 5 ezer forintnyi aprópénzt.

Később kiderült, hogy január 20-ára virradóan 100 méteres körzetben másik öt autót is ugyanilyen módszerrel feltörtek és azokból aprópénzt, cigarettát, parfümöt, esernyőt, napszemüveget és rágógumit is elloptak, azonban a kocsik feltörésével a tolvaj ennél jóval nagyobb kárt okozott a sértetteknek.​

A kerületi nyomozók az eljárás során azonosítottak egy 17 éves fiút, aki az Óbudán elkövetett hat bűncselekmény mellett egy korábbi, még 2019. júniusában elkövetett gépkocsifeltöréssel is összefüggésbe hozható.

Hirdetés

A BRFK IIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a feltételezett elkövetőt 2022. március 11-én elfogták és háromrendbeli lopás bűntett, négyrendbeli lopás vétség és egyrendbeli rongálás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatal elkövetőt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A bíróság 2022. március 13-án elrendelte bűnügyi felügyeletét.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Forrás: police.hu

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x