Hirdetés

Hírek
FOTÓK: A sofőr magára hagyta részeg utasát az autóban, aki átpattant a vezetőülésbe és rommá törte az autót
FOTÓK: A sofőr magára hagyta részeg utasát az autóban, aki átpattant a vezetőülésbe és rommá törte az autót
Hirdetés

Se jogosítványa, se józansága, se érzéke, se szerencséje nem volt az autóvezetéshez annak a lánynak, aki ismerőse kocsiját katapultálta árokba december kilencedikén éjféltájban – fogalmaz frappánsan a BRFK a közösségi oldalára posztolt bejegyzésben.

A rendőröket egy anyagi káros balesethez riasztották Zuglóba, a Csömöri úti benzinkúthoz. Megérkezésükkor egy oszlopnak kormányzott, majd árokba vezetett taxit találtak, de szerencsére sérült személyt nem. A taxi sofőrje elmondta, hogy innivalóért állt meg a benzinkúton a jobb egyben pedig magára hagyta erősen ittas nő ismerősét és sajnos az autókulcsot is.

A jogosítvánnyal nem rendelkező, vezetni nem tudó, erősen ittas fiatal úgy gondolta, jó móka lesz elkötni az autót. A buli csúnyán végződött, mivel amikor ráeszmélt, hogy valóban nem tud vezetni, összecserélte a pedálokat is és fék helyett a gázra lépett.

„így utólag hülyeség volt átülni a vezetőülésbe” – fogalmazott gyanúsítotti kihallgatásán a fiatal hölgy.

Ellene a XIV. Kerületi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást, panasszal nem élt, az eljárás ideje alatt szabadlábon védekezhet.

Hirdetés

Forrás: BRFK
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x