VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Folytatódik a Fehérvári út felújítása


SOS Mobilgumis
SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A kelenföldi Fehérvári út felújítása a Hamzsabégi út és Lecke utca közötti szakasz városközpont irányú útpályáján folytatódik

2019. március 18-tól, az útszakasz lezárásával.

Új burkolatot kap az úttest és a járda is, mindkét irányban kerékpársávot alakítanak ki, továbbá új jelzőlámpás csomópont létesül az Ulászló utcánál.

a munka várhatóan június végére fejeződik majd be. Ezen az időszakon belül elvégzik a Fehérvári út Csurgói út és Kondorosi út közötti, szintén városközpont irányú útpályájának felújítását is.

A felújítás idején változik az újbudai végállomása felé tartó 973-as busz útvonala. – írja a bkk.hu

A felújítás miatt március 18-tól várhatóan június végéig lezárják a forgalom elől a Fehérvári út Hamzsabégi út és Lecke utca közötti szakaszának városközpont irányú útpályáját. Aki a belváros felé tart, annak érdemes a Budafoki utat vagy a Fehérvári út–Kondorosi út–Tétényi út útvonalat választani. A Fehérvári úton délről érkezők számára a Kondorosi útra történő balra fordulást lehetővé teszik a felújítás idejére. A Hamzsabégi út és a Baranyai utca közötti szakasz egy forgalmi sávra szűkül, és a felújítás ideje alatt tilos lesz parkolni. Ugyanezen időszakban – de rövidebb időtartamra – a Csurgói út és a Kondorosi út közötti, városközpont irányú útpálya felújítását is elvégzik a szakasz lezárásával.

A forgalomkorlátozás miatt az újpalotai végállomása felé tartó 973-as busz a Fehérvári út lezárt szakasza helyett a Kondorosi út–Tétényi út–Andor utca–Fehérvári út módosított útvonalon közlekedik, és nem érinti az Albertfalva kitérő megállóhelyet. Az ideiglenes közlekedési rend szerint a 973-as busz megáll a 114-es busz Nyéki Imre uszoda és Csurgói út megállóhelyén. A Nagytétény felé tartó buszok útvonala nem változik.

A Fehérvári út Hamzsabégi út és Lecke utca, valamint Csurgói út és Kondorosi út közötti szakaszának felújítása 2018 októberében kezdődött, decemberig részben elkészült a városhatár irányú útpálya és járda burkolatcseréje. A tavasszal folytatódó felújítás során a városközpont irányú útburkolatot is cserélik, új jelzőlámpás csomópontot alakítanak ki az Ulászló utcánál, mindkét irányban kerékpársávot festenek fel, ahol lehetséges, parkolókat jelölnek ki, a FŐKERT pedig megújítja az út menti fasort.

Borítóképünk illusztráció

MEGOSZTOM:

Ne kockáztass, vegyél kamerát itt:

hirdetés

Tetszik oldalunk?

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek