LENNE TÉMÁD, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küld el nekünk ide kattintva:  

Fának csapódott egy személyautó a 14. kerületi Miskolci utcában vasárnap napközben

ÁLLÍTSD BE EZT, ha nem akarsz lemaradni rólunk:

Fának csapódott egy személyautó a 14. kerületi Miskolci utcában vasárnap napközben. Az ütközés erejétől az autó vezetője járművébe szorult – olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán.

A fővárosi hivatásos tűzoltók a sérültet feszítővágó és nyomatóhenger segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A hivatásos erők munkáját a zuglói önkéntes tűzoltók támogatták.

Fának csapódott egy személyautó Zuglóban

Fának csapódott egy személyautó ZuglóbanFának csapódott egy személyautó a XIV. kerületi Miskolci utcában vasárnap napközben. Az ütközés erejétől az autó vezetője járművébe szorult. A fővárosi hivatásos tűzoltók a sérültet feszítővágó és nyomatóhenger segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A hivatásos erők munkáját a zuglói önkéntes tűzoltók támogatták.A felvételt Schultz László tűzoltó főtörzsőrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Videostúdiójának munkatársa készítette.

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2018. február 4.

A felvételt Schultz László tűzoltó főtörzsőrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Videostúdiójának munkatársa készítette.

Forrás: https://www.facebook.com/bmokf.hivatalos/videos/1534039266650040/

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetnél itt??? Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?