VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Ez van, ha a napon egy nagy tükröt hagysz az autódban :(

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

XXL HABFÜRDŐ ITT:
hirdetés

Egy rakás olyan dolog van, amit nem érdemes a kocsidban hagyni a nyári melegben. Ilyen például a jégkrém, a Túró Rudi, az élőflórás joghurt, hogy a gyerekről, kisállatokról ne is beszéljünk. – írja a player.hu

A lista pedig most egy újabb taggal bővült, ami nem más, mint a parabola tükör. Okés, ez talán nem annyira evidens mindenki számára, mint az előbbiek, de mutatjuk, mire képes egy ilyen csibész, ha egy időre magára hagyod a kánikulában:

Ezt pedig éppen egy fizika tanárnak kellett megtapasztalnia, pedig ha valakinek, a San Fransiscó-i Marc Kossovernek tényleg tudnia kellett volna, hogy mi a leglényegesebb különbség egy normál és egy parabola tükör között.

A normál tükör ugyanolyan szögben veri vissza a ráeső napfényt, ahogyan azok rávetődtek, a parabola ezzel szemben azokat egy pontba gyűjti. Egy ilyen segítségével simán fel lehet forralni nagyjából 15 perc alatt egy liter vizet a nyári melegben, ha pedig a napsugarakat egy autó kárpitjára veri vissza, nos, az eredményt fentebb láthatod.

Kossover természetesen teljesen tisztában volt ezzel, épp csak elfelejtette kivenni a cuccait az autóból egy előadás után. Szerencséjére nem égett ki teljesen a verda, így egy új autó helyett megúszta a kalandot egy 100 dolláros szervízzel.

Forrás: http://player.hu/napunk/soha-ne-hagyj-a-kocsidban-parabola-tukrot/

MEGOSZTOM:

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK
CÉGED
KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner
PR cikk
Termék, szolgáltatás bemutatás
(Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot
ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink

 

suzuki vitara

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek