Hirdetés

Hírek
Ez gyors volt: 2 órán belül elfogták a 22 éves férfit, aki halálra gázolt egy nőt
Ez gyors volt: 2 órán belül elfogták a 22 éves férfit, aki halálra gázolt egy nőt
Hirdetés

A salgótarjáni rendőrök a megyeszékhely belterületén fogták el azt a férfit, aki elgázolt egy nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrök 2017. december 23-án 18 óra 45 perckor elfogták azt a 22 éves ságújfalui férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 17 óra 10 perckor Salgótarján belterületén, a Füleki úton egy személygépjárművel felhajtott a járdára és elütött egy gyalogosan közlekedő nőt.

A gyanúsított ezt követően kiszállt a gépjárműből, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A baleset következtében a gyalogos olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A rendőrség közlése szerint a nyomozás során megállapították azt is, hogy a gyanúsított a személygépjárművet a tulajdonos engedélye és tudta nélkül vitte el és okozott azzal balesetet.

A rendőrök a 22 éves férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították, gyanúsítottként kihallgatták és – őrizetbe vétele mellett – jármű önkényes elvétele és segítségnyújtás elmulasztása bűntett és további bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárást indítottak ellene.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20171224_salgotarjani_gazolas_elkoveto

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x