SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS GUMISZERELÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


Ez a baj az M0-s autóúton a felújított, majd lezárt Hárosi-híddal

Ez a baj az M0-s autóúton a felújított, majd lezárt Hárosi-híddal

2020-08-20 Facebook
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

A csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, egy beépített saru tört el, ami a kivitelező, Strabag felelőssége és a szavatossági időn belül ki kell cserélniük.

Keményen nekiment a kormánynak a főpolgármester.

A főpolgármester szerint a kormányzati beruházás elhúzódása miatt napközben, még most iskolaszünetben is, állandóak a közlekedési dugók a környéken.

Az M0-ás híd május végi lezárása Dél-Pest, Dél-Buda és a Csepel-sziget közlekedőire van a legnagyobb hatással, de a híd lezárása távolabbi települések, például a nyugati országrészből az M0-áson a reptérre igyekvők bejutását is meghosszabbítja, akik szintén a fővároson keresztül keresnek rövidebb utat.

„Ez az ügy a budapestiek százezrei mellett több tízezer embert érint az agglomerációban is. Ezért a kormány tartozik a válaszokkal a budapestieknek és az agglomerációban élőknek” – fogalmazott a főpolgármester.

A M0-ás érintett szakaszának felújítása két évvel ezelőtt kezdődött, akkor azt ígérték 2020 tavaszára minden munkálatot befejeznek. A hidat májusban át is adták, azonban pár héttel később lezárták és senki sem használhatja.

Az autósok közlekedését megnehezíti ez az útszakasz, ugyanis naponta 120 ezer autó és kamion halad át az M0-ásnak ezen a szakaszán. Mivel csak a fél híd járható, állandók a dugók a környéken.


KAPCSOLÓDÓ: 

 

VIDEÓ: Egy hónapig sem autózhattunk az M0-ás Hárosi Duna-hídján. Lezárták! – Bp-i Autósok Közössége


Alig három hete, július 30-án a hídon próbaterhelést végeztek. 25-30 megrakott nyerges vontatóval készült a vizsgálat, amely az ilyen jellegű és méretű hidakon megfelelő mértékű gyakorlati adatokkal tud szolgálni.

A vizsgálatba a NIF Zrt. külső, független szakértőként a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hidak és Szerkezetek Tanszékét vonta be.

Forrás: budapestkornyeke.hu


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-10-04 Facebook

RTL Klub: Luxusautókat videózott az út szélén, elütötték

A reggel posztolt videóval foglalkozott az RTL Klub Híradó is, akik megtudták...

Nézettségünk: 2020. 3. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:

Társ-oldalaink

Hallgasd meg vezérdalunkat