VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Elütötték, beismerte hogy hibázott, bocsánatot kért és köszönetet mondott


SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Egy idős férfi igyekezett a buszmegálló felé a havas esőben, amikor egy érkező autó elütötte.A gyalogos azt mondta a sofőrnek, hogy nem sérült meg, és megy is tovább, de az autó vezetője inkább mentőt hívott. – írja az origo.hu

Megkereste a 112press.hu szerkesztőségét az idős gyalogos fia. Kiderült, hogy az édesapját a kórházban megvizsgálták, megröntgenezték, de szerencsére nem szenvedett súlyos sérülést, a fején egy duzzanat emlékezteti a balesetre. A gyalogos egy másik vasi városba szeretett volna eljutni busszal, és mivel nagyon sietett, ezért nem ment el a kijelölt gyalogátkelőhelyig.

A férfi fia elmondta, hogy édesapja tisztában van vele, hogy nagyot hibázott, és ezúton is szeretne elnézést kérni az általa előidézett szituációért. Egyben nagyon köszöni a Peugeot személyautót vezető orvosnak, hogy ennyire előrelátó volt.

Az elütött gyalogos külön köszönetet mondott a mentőknek is, akik nemcsak gondosan bántak vele a kórházba menet, de megtalálták az idős férfi hallókészülékét is,amit később visszajuttattak neki, komoly költségtől kímélve meg ezzel a családot.

Forrás: origo.hu
Borítókép: 112press
MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

ÉrdekelhetCégeknek

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek