Hirdetés
Hírek
Eltiltották a vezetéstől, mégis autót vezetve érkezett a rendőrségre a férfi- Ő már nem az első volt
Eltiltották a vezetéstől, mégis autót vezetve érkezett a rendőrségre a férfi- Ő már nem az első volt
Hirdetés

Egy hete írtunk nektek egy férfiról, akit bár már nyolcszor eltiltottak a vezetéstől, mégis vette a bátorságot, hogy a rendőrségre is autóval érkezett, amit – mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne – ő vezetett. A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának munkatársai őrizetbe ekkor vették a notórius bűnelkövetőt.

A kunszentmiklósi egyenruhások a mai napon -2022.01.21. – egy hasonlóan döbbenetes történettel találkoztak, amelynek főszereplőjét engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt szintén őrizetbe vették.

A 35 éves helyi lakos idézésre jelent meg a rendőrségen, ahol az adatellenőrzés során kiderült, hogy körözés alatt áll, mivel korábban úgy vezetett, hogy nincs jogosítványa.

A közlekedésrendészeti osztály munkatársai a körözés tárgyát képező ügyben kihallgatták, így a férfi ekkor szabadon távozhatott. A szemfüles rendőrök azonban éltek a gyanúperrel, hogy a szabálysértő annak ellenére, hogy a korábbi ügye óta nem szerzett jogosítványt, autóval érkezett a kihallgatásra.

A sejtésük be is igazolódott: a férfi a rendőrség épületéből történt távozása után kocsiba ült, és elindult hazafelé, amikor igazoltatás alá vonták.

Mivel vezetői engedéllyel valóban nem rendelkezett, a rendőrök előállították és engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették.

Forrás: police.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája