Hirdetés

Hírek
Elgázolták a defekt miatt autóból kiszálló nagymamát, aki meghalt. 13 éves unokája életveszélyesen megsérült
Elgázolták a defekt miatt autóból kiszálló nagymamát, aki meghalt. 13 éves unokája életveszélyesen megsérült
Hirdetés

Egy defektes autó mellett gázolták el a nagymamát, az 52 éves asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. – írja a kekvillogo.hu portál

Információik szerint műszaki hiba miatt állt meg az M0-s autóút 66-os kilométerszelvényében, az M5-ös autópálya irányában egy személygépkocsi ma délelőtt. A Suzuki bal hátsó kereke lett defektes.

A defektes kerék

Várták a segítséget a kerékcseréhez, az unokának pisilni kellett és kiszálltak az autóból. A furgon a sávjában ment, nem az okozta a Suzuki ajtaján a törést, az már ott volt előtte is.

A sofőr az autóban maradt, míg 52 éves párja, valamint 13 éves unokájuk kiszállt. A nőt és unokáját egy érkező tehergépkocsi elütötte.

A Fót térségében történt közúti közlekedési baleset következtében a nő életéért a mentők hiába küzdöttek, a helyszínen meghalt, a 13 éves gyermeket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

– közölte a portál.

Hirdetés

Fotó: kekvillogo.hu / GK

A mentési munkálatok és a helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát – írja a rendőség honlapján.

Érdekelhet: Furcsa esetről készült videó a BAH csomópontnál. Mint kiderült, rosszullét okozta

Fotó: kekvillogo.hu / GK
Hirdetés

Fotók és borítókép: kekvillogo.hu / GK

FRISSÍTÉS:

Vasárnap este a budapesti Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ igazgatósága közölte:

A 13 éves gyereket a mentők súlyos, életveszélyes, többszörös sérülésekkel, újraélesztést követően szállították az intézménybe. A leggondosabb orvosi kezelés ellenére a sérült életét nem sikerült megmenteni, néhány órával a beszállítása után az intenzív osztályon elhunyt – írták meg.

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x