Hirdetés
Hírek
El volt tiltva a vezetéstől a taxis, aki részese volt a tegnapi gyorsforgalmin történt halálos balesetnek
El volt tiltva a vezetéstől a taxis, aki részese volt a tegnapi gyorsforgalmin történt halálos balesetnek
Hirdetés

Már korábban bevonták a taxis jogosítványát – ez derült ki a rendőrség közleményéből a Ferihegyi úton történt halálos baleset ügyében – tudta meg a Blikk.

Ahogy arról tegnap hírt adtunk, két autó ütközött a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton este 9 óra magasságában. A balesetben az egyik autó felborult, egy férfi életét vesztette. Később kiderült, hogy a baleset halálos áldozata egy korábbi magyar futballista, Halgas Tibor volt, aki korábban a Ferencváros, a Pápa, a Diósgyőr, a Soroksár, a BKV Előre, a Cegléd, a Kazincbarcika és az RKSK csapatában is játszott.

Most újabb döbbenetes részletekre derült fény a baleset kapcsán: A lap a rendőrség beszámolója alapján megtudta, hogy a taxi sofőrje valójában nem is vezethetett volna autót.

Hirdetés

“Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytat nyomozást, mellyel összefüggésben a balesetben részes taxisofőr őrizetbe vételére került sor. A taxisofőrnél az ittas vezetés gyanúja nem merült fel, annak tisztázása érdekében, hogy a férfi fogyasztott-e kábítószert, mintavételre került sor.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a taxisofőr járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezetett” – közölte Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.

Forrás: Blikk


MEGOSZTOM:

Megjelenési lehetőség YouTube videókban

Minket követhetsz 😉

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája