Hirdetés

Dashcam
Egyikük sem volt bekötve! Mindketten megsérültek – FOTÓK
Egyikük sem volt bekötve! Mindketten megsérültek – FOTÓK
Hirdetés

Sofőr és utasa is megsérült a Dorogon történt balesetben. Egyikük sem volt bekötve.

Egy 77 és egy 62 éves nő sérült meg abban a balesetben, ami 2023. március 1-jén késő délelőtt történt Dorogon.

A jelenlegi adatok szerint egy dorogi lakos autójával Dorogon a Munkás utcában közlekedett, amikor helytelen pedálkezelés miatt egy kereszteződésben, balra kanyarodást követően egy útmenti fának ütközött. A baleset során a gépkocsiban utazó mindkét személy könnyebben megsérült. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az ütközéskor egyikük sem használta a biztonsági övet.

Az esettel összefüggésben a rendőrség ismételten felhívja a figyelmet a biztonsági öv használatának fontosságára. A balesetek során a személyi sérülés mértékét döntően befolyásolja a biztonsági öv használata. A légzsák és a biztonsági öv együttes használatával a sérülések mértéke tovább csökkenhet. Ne feledjék: biztonsági öv nélkül már 30 km/óra ütközési sebességnél is elszenvedhető halálos sérülés! Friss híreink itt.

Hirdetés

police.hu

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a biztonsági öv használata nem csak kötelező – a járművezető és utasai számára is -, de használata életeket menthet! Kérjük, minden esetben kössék be magukat, akár sofőrként, akár utasként tartózkodnak a gépkocsiban, és hívják fel ismerőseik, rokonaik, hozzátartozóik figyelmét a használatára! Csak egy mozdulat a biztonságosabb közlekedésért!

police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x