VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Egy mozdonyvezető jogos kiborulása a Facebookon. Jó lenne, ha sokakhoz eljutna

 Baleseti kártérítés? 
Infó: +36706061355

hirdetés

Valamiért a vasúti átjárókat sokan nem tartják annyira veszélyesnek, mint amennyire azok. 

Hiszen oké, hogy jöhet a vonat, de azon a néhány méteres nyamvadt sínpáron olyan gyorsan át lehet suhanni gyalog, autóval, motorral, bringával, hogy csak na…

Ezt a tévhitet igyekszik Richárd eloszlatni a Facebookon

és az ő szemszögéből próbálja felnyitni a szemeket:

“Te agyatlan barom! Remélem, megosztják annyian, hogy eljut hozzád Mezőtúrra az üzenetem!

Tehát még egyszer: te szerencsétlen hülye Mezőtúron, október 14-én délelőtt 10 óra 10 perckor a Berettyó-csatorna töltésének útátjárójában. Remélem, magadra ismersz! Mégis, mi járt a fejedben, mikor előttem kikerülted a félsorompót, és átmentél előttem? Magad előtt terelted a gyerekedet. Nagyon nem siettetek, mert miután átértetek, visszafordultatok és megnéztétek a tehervonatot.

Mi értelme volt ennek? Meg akartad mutatni a fiadnak, milyen kemény vagy?

Apa okos, ő jobban tudja, mikor ér oda a vonat, ugye? Megmutattad neki, hogy a sorompó felesleges, a vonat előtt mindig van hely. A fiadnak te vagy a példakép, most tovább adtad a tudást, hogy nem kell tisztelni a pirosan villogó lámpát. Ezért kockáztattad a magad és a gyereked életét.

Gratulálok!

Neveld csak belé te marha, hogy ezt bátran megteheti mindig! Majd ő is ezt fogja tovább adni, de lehet, hogy épp ezzel ölöd meg a gyerekedet vagy az unokádat.

Kikerülni a sorompót, mikor már látod a vonatot? Gyerekkel? Egészen elment az eszed?

1300 tonnás vonattal mentem feléd 100 km/h sebességgel. Mondhatod, hogy messze voltam. Annyira azért nem, mert jól láttalak. Legfeljebb 400 méterre lehettem. Tudom, az majdnem fél kilométer. Én inkább úgy mondanám, hogy 14 másodperc választott el titeket a haláltól. Ennyi időd lett volna eltakarodni előlem a fiaddal együtt, ha megtorpan egy darázs miatt, vagy megbotlik. Persze, veled ilyen soha nem történhet meg, te címeres ökör, ugye?

Tudod, te marha, hogy hány olyan embert gázol el a vonat, akiknek ugyanez volt az utolsó gondolata? Magyarországon naponta legalább egyet, de a múlt héten valahogy úgy alakult, hogy kettő is volt hétköznaponként. Olyan gyakran csapják szét a vonatok a magabiztos hülyéket, hogy már nincs hírértéke. Legfeljebb akkor kerül a hírekbe, ha nagyobb zavart okoz a közlekedésben. Na meg a gyerekek, mert azt imádja a bulvár. “Gyerekével együtt lépett a halálvonat elé.” Szép kis szalagcím lett volna belőled, te apának nem nevezhető felelőtlen senki.

Persze, te mindent megúszol. Ezt megmutatod a fiadnak is. Aztán ha mégsem sikerül, neked meg a gyereknek nagyon fájdalmas, de gyors halála lesz. De vajon hány életet teszel tönkre még? Feleségedét, családodét. Az enyém nem számít, egy mozdonyvezető tudja, hogy gázolni fog a pályafutása alatt, csak az a kérdés, hogy mennyit. Te viszont még nem láttad, milyen a gyereket halottszemléző rendőr arca. És hidd el, mikor a tűzoltó az ő nagyszerű hivatását választotta, biztosan nem gondolt arra, hogy majd marékkal kell szednie a szétfolyósodott belsőségeket.

Most megúsztad. Örülhetsz. A gyereked is megúszta. 14 másodpercen múlt.

A kép csak illusztráció. Ezúttal nem kerültél fólia alá. Aki a képen letakarva fekszik, szintén úgy gondolta, hogy átér a vonat előtt. Mint te.

Osszátok meg, hátha eljut hozzá!”

Jó lenne, ha ezeken a sorokon sokan elgondolkoznának, mert rengeted a halálos baleset a vasúti átjárókban.

Borítókép: Hiros.hu, illusztráció

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

Ajánlott

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek