Egy kicsit aktívak vagytok :)))

Ceglédi tragédia: karambolt szenvedett a halálos gázoló szülője, ott, ahol a fia két éve leszaladt az útról


SOS Mobilgumis
hirdetés

Bizarr helyzetet tud okozni az élet. Ma kora délután Cegléden a Széchenyi úton hármas karambol történt, az egyik – ráadásul a mostani balesetet okozó – autó azoké a szülőké, akiknek a fia két hónapja, húsvét előestéjén a belvárosban – minden jel szerint nagy sebességgel – halálra gázolt egy fiatal lányt, a lány barátja súlyos sérüléseket szenvedett. – írja a 24.hu

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

Írják továbbá:

A fiú aktív résztvevője az évek óta zajló esti gyorsulgatásoknak, amelyek ellen sem a városvezetés, sem a rendőrség nem hozott hathatós intézkedéseket, hiába is kérlelték őket lakosok.

És a száguldozások mostanra sem szűntek meg, a napokban az áldozat édesanyja előtt versenyzett egymással két randalírozó.

A mostani karambolban három autó szaladt egymásba. Az egyik autó az apa autója, általában ő is vezeti, de most úgy tűnik, nem ő ült a volánnál. Velük volt egyik cégük alkalmazottja is az autóban.

Olyan hírek keringenek, hogy ő vezetett. A Ceglédi Panoráma azt írja, hogy az apa az autóban ült, de most nem ő vezetett, hanem az alkalmazottjuk. Azt is írják, hogy ez az autó okozta a balesetet.

Ezzel összhangban van az, amit az egyik vétlen autóban ülő személy mondott a 24.hu-nak, elmesélése szerint az alkalmazott vezette a balesetet okozó autót. Nem állt meg a stoptáblánál, belehajtott a felsőbbrendű úton haladó egyik autóba, majd egy másikkal koccant.

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

Ráadásul azért különösen bizarr a mostani helyzet, mert pont ott történt a hármas karambol, ahol a húsvéti gázoló egy-két évvel ezelőtt leszaladt az útról. Akkor csak az autóját törte össze, személyi sérülés nem történt.

Forrás: 24.hu

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetTetszik oldalunk?


Amennyiben egyetértesz céljainkkal és segítenél minket, itt támogathatsz bármilyen összeggel:

https://www.paypal.me/bpiautosok

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek