Hirdetés
Hírek
Busszal szórakozott a magyar autós, aztán jött a rendőr – videó
Busszal szórakozott a magyar autós, aztán jött a rendőr – videó
Hirdetés

A busz szeretett volna kiállni a buszmegállóból, de az autós ezt zokon vette. Pechjére ezt a rendőrök is látták.

Sosem értettük azokat, akik azzal próbálnak meg keménykedni a forgalomban, hogy az őket “sértő” autós elé bevágnak, majd befékeznek előtte, vagy nem engedik el, esetleg nem engedik át a zöld lámpánál és csak a piros előtt nyomnak egy kövér gázt, hogy ők átérjenek. Egyrészt mindegyik abszolút szabálytalan, másrészről balesetveszélyes, harmadrészt pedig az égvilágon semmit sem bizonyít a dolog, csak hogy mennyire nem való a vezetés az illetőnek. És akkor még cizelláltan fogalmaztunk.

Talán még a személyautó-személyautó keménykedésnél is lejjebb van, amikor az autós egy busszal kezdi el a fent említett dolgok valamelyikét megcsinálni. Ez látható az alábbi videóban is.

A felvétel feltöltője direkt takarta ki azokat az adatokat, amelyekről fel lehetne ismerni, hogy melyik járatról van szó és hol történt az eset – írja a Vezess. A dolog előzménye a beszámoló szerint az volt, hogy a busz szeretett volna besorolni a buszöbölből a forgalomba, amit a személyautó sofőrje zokon vett, ezért bünteti kezdte az utasokkal teli buszt.

Pechjére mindezt látták a busz mögött érkező rendőrök, így a keménykedés vége valószínűleg a közúti veszélyeztetés bűncselekménye miatt kell majd felelnie, amit gyakran szabadságvesztéssel és a vezetéstől való eltiltással “honorál” a bíróság.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20171023_busz_magyar_autos_rendor_instant_karma_autos_video

MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája