hirdetés

Velünk tartasz?Büntetőfékezéssel okozott balesetet az autós az M7-esen- Közúti veszélyeztetés miatt áll bíróság elé

Büntetőfékezéssel okozott balesetet az autós az M7-esen- Közúti veszélyeztetés miatt áll bíróság elé

2020-09-25 Facebook
hirdetés

Közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a Székesfehérvári Rendőrkapitányság egy 49 éves férfit, aki  2019. július 11-én büntetőfékezéssel balesetet okozott az M7-es autópályán.

A személygépkocsit vezető férfi egy korábbi incidenst akart megtorolni, ezért, amint lehetősége adódott bevágott a furgon elé és a fékbe taposott. A teherautó sofőrje, hogy elkerülje az ütközést fékezett, és irányváltoztatást volt kénytelen végrehajtani, melynek következtében a járművel az autópálya belső szalagkorlátja felé sodródva annak nekiütközött.

Az ütközés hatására a gépkocsi jobb oldalára borult, majd azon továbbcsúszva a leállósávban állt meg.A baleset során a teherautó három utasa könnyebben megsérült.

A balesetet előidéző sofőr kissé továbbhaladt, majd segítségnyújtás végett visszatolatott, és bejelentést tett a rendőrségre.


AZ ESETRŐL KORÁBBAN MI IS BESZÁMOLTUNK:

 

Fotók – Büntetőfékezés okozott súlyos balesetet az M7-esen – Bp-i Autósok Közössége

 


hirdetés

A vétkes férfi tagadta, hogy a közlekedési baleset okozója lett volna, azonban a Fejér megyei rendőrök alapos helyszínelése, a nyomozás során beszerzett információk és adatok értékelése, valamint az igazságügyi szakértői vélemény alapján sikerült teljes részletességgel felderíteni az eset körülményeit.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a személygépkocsi budapesti sofőrjét közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és kezdeményezték vezetői engedélyének visszavonását.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek átadták.

Forrás: police.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: