VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Bomba miatt lehet káosz a városban. Megkezdték a kiürítést.


SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Bombát találtak a felújítás alatt lévő Vörösmarty téren, ezért a környéket és az ott lévő épületeket kiürítik, írta több olvasónk. – írja az Index.hu

Írják továbbá:

A bombát a tér Deák Ferenc utca felőli részén találták meg, százméteres sugarú körzetében kiürítik a környékét. A tűzszerészek két autóval vonultak ki a helyszínre. A bombát a délután és este folyamán kiemelik és hatástalanítják, tudtuk meg az V. kerületi polgármesteri hivataltól.

Helyszínen tartózkodó kollégánk szerint a tér Vigadó utcai, bombával átellenes sarkán délután négy körül nagyjából tíz rendőr állt. A téren láthatóan minden épületet kiürítettek, a teret magát viszont nem zárták le a gyalogosok elől, az üzletház felőli (dunai) oldalon szabadon jönnek-mennek a turistacsoportok is. Két rendőr azon viccelődött, hogy „kezdjünk el baromi gyorsan rohanni kifelé, azonnal kiürül a tér”, mondja kollégánk.

A bomba maga egyébként egy kis markoló kanalában pihen, amit a téren átvonuló turistacsoportok is rendre megnéztek, majd tovább is álltak.

Sokáig az építkezés miatt elzárt területen belül több munkás is volt a bombával átellenes oldalon, végül nagyjából háromnegyed 5-re ürült ki teljesen a munkaterület, órákkal a bomba megtalálása után, és fehér szalagokkal megkezdődött a környék lezárása és kiürítése is.

Az érintett területet a lakosságnak és az ott dolgozóknak el kell hagyniuk a kiürítés idejére, és csak a hatástalanítás után térhetnek vissza. A hatástalanítás idejére Belváros Önkormányzata a lakosság számára befogadóhelyeket jelölt ki a Polgármesteri Hivatal nagytermében”

– írja az V. kerületi önkormányzat közleményében.

(Borítókép: Index olvasója) 

MEGOSZTOM A CIKKET:

Tetszik oldalunk?

ÉrdekelhetCégeknek

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek