VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Bomba miatt lehet káosz a városban. Megkezdték a kiürítést.


SOS Mobilgumis
SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Bombát találtak a felújítás alatt lévő Vörösmarty téren, ezért a környéket és az ott lévő épületeket kiürítik, írta több olvasónk. – írja az Index.hu

Írják továbbá:

A bombát a tér Deák Ferenc utca felőli részén találták meg, százméteres sugarú körzetében kiürítik a környékét. A tűzszerészek két autóval vonultak ki a helyszínre. A bombát a délután és este folyamán kiemelik és hatástalanítják, tudtuk meg az V. kerületi polgármesteri hivataltól.

Helyszínen tartózkodó kollégánk szerint a tér Vigadó utcai, bombával átellenes sarkán délután négy körül nagyjából tíz rendőr állt. A téren láthatóan minden épületet kiürítettek, a teret magát viszont nem zárták le a gyalogosok elől, az üzletház felőli (dunai) oldalon szabadon jönnek-mennek a turistacsoportok is. Két rendőr azon viccelődött, hogy „kezdjünk el baromi gyorsan rohanni kifelé, azonnal kiürül a tér”, mondja kollégánk.

A bomba maga egyébként egy kis markoló kanalában pihen, amit a téren átvonuló turistacsoportok is rendre megnéztek, majd tovább is álltak.

Sokáig az építkezés miatt elzárt területen belül több munkás is volt a bombával átellenes oldalon, végül nagyjából háromnegyed 5-re ürült ki teljesen a munkaterület, órákkal a bomba megtalálása után, és fehér szalagokkal megkezdődött a környék lezárása és kiürítése is.

Az érintett területet a lakosságnak és az ott dolgozóknak el kell hagyniuk a kiürítés idejére, és csak a hatástalanítás után térhetnek vissza. A hatástalanítás idejére Belváros Önkormányzata a lakosság számára befogadóhelyeket jelölt ki a Polgármesteri Hivatal nagytermében”

– írja az V. kerületi önkormányzat közleményében.

(Borítókép: Index olvasója) 

MEGOSZTOM A CIKKET:


CÉGEK FIGYELEM!
Elindítottuk a heti,
cikk-közi banner lehetőséget!
...Kérj ajánlatot itt...

Tetszik oldalunk?

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek