Miféle oldal ez???
TUDD MEG!

BKK: tavasszal megkezdődhet a körforgalmak építése a Balatoni úton

Budafok-Tétény Önkormányzata évtizedes küzdelme most végre eredményhez vezethet: a BKK tájékoztatása szerint a 2018. április – 2018. október közötti időszakban megtörténhet a Háros utcai és a Tanító utcai körforgalmú csomópontok kivitelezése a Balatoni úton.

A kerületi önkormányzat vezetése, a környék önkormányzati képviselői régóta próbálják elérni a fővárosnál a Balatoni úti veszélyes és egyre forgalmasabb csomópontok biztonságossá alakítását. Az elmúlt években, a BKK megalakulása után nyitott fülekre talált a budafok-tétényiek indokolt igénye. A Fővárosi Önkormányzat Útfelújítási Programja keretében a BKK megterveztette és engedélyeztette a körforgalmakat a Balatoni út Háros úti valamint Tanító utcai csomópontjába.

Budafok-Tétény önkormányzata folyamatosan figyelemmel követi és lehetősége szerint próbálja segíteni az előkészületeket. A kerület a napokban ismét információt kért a BKK Zrt-től az előkészítő munkákat illetően. A BKK ezzel kapcsolatos tájékoztatásában leszögezi: „A Balatoni út – Tanító utca és a Balatoni út – Háros utca csomópontjainak jelenlegi kialakítása közlekedésbiztonsági szempontból kedvezőtlen, mely állapot feloldására a BKK mindkét csomópontban körforgalmat épít, illetve a két csomópont között kiépíti a jelenleg hiányzó közvilágítást.

A BKK válaszából kiderül, hogy a kivitelező kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárást 2017. november – 2018. március közötti időszakban lefolytatják, „melynek eredményeként 2018. április – 2018. október közötti időszakban a csomópontok kivitelezése megtörténhet.”

Foto: maps.google.com

Forrás: http://budafokteteny.hu/hir/bkk-tavasszal-megkezdodhet-a-korforgalmak-epitese-a-balatoni-uton

MEGOSZTOM:

Ha tudni szeretnél hasonló dolgokról, akkor lájkold oldalunk!

Ha tetszik az oldal, meg is oszthatnád :)

Hirdetés
Hirdetés
Ez a felület 9.900 Ft/hét
Havi 110 EZER cikkletöltés!
Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?