VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

BKK: tavasszal megkezdődhet a körforgalmak építése a Balatoni úton

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

XXL HABFÜRDŐ ITT:
hirdetés

Budafok-Tétény Önkormányzata évtizedes küzdelme most végre eredményhez vezethet: a BKK tájékoztatása szerint a 2018. április – 2018. október közötti időszakban megtörténhet a Háros utcai és a Tanító utcai körforgalmú csomópontok kivitelezése a Balatoni úton.

A kerületi önkormányzat vezetése, a környék önkormányzati képviselői régóta próbálják elérni a fővárosnál a Balatoni úti veszélyes és egyre forgalmasabb csomópontok biztonságossá alakítását. Az elmúlt években, a BKK megalakulása után nyitott fülekre talált a budafok-tétényiek indokolt igénye. A Fővárosi Önkormányzat Útfelújítási Programja keretében a BKK megterveztette és engedélyeztette a körforgalmakat a Balatoni út Háros úti valamint Tanító utcai csomópontjába.

Budafok-Tétény önkormányzata folyamatosan figyelemmel követi és lehetősége szerint próbálja segíteni az előkészületeket. A kerület a napokban ismét információt kért a BKK Zrt-től az előkészítő munkákat illetően. A BKK ezzel kapcsolatos tájékoztatásában leszögezi: „A Balatoni út – Tanító utca és a Balatoni út – Háros utca csomópontjainak jelenlegi kialakítása közlekedésbiztonsági szempontból kedvezőtlen, mely állapot feloldására a BKK mindkét csomópontban körforgalmat épít, illetve a két csomópont között kiépíti a jelenleg hiányzó közvilágítást.

A BKK válaszából kiderül, hogy a kivitelező kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárást 2017. november – 2018. március közötti időszakban lefolytatják, „melynek eredményeként 2018. április – 2018. október közötti időszakban a csomópontok kivitelezése megtörténhet.”

Foto: maps.google.com

Forrás: http://budafokteteny.hu/hir/bkk-tavasszal-megkezdodhet-a-korforgalmak-epitese-a-balatoni-uton

MEGOSZTOM:

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK
CÉGED
KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner
PR cikk
Termék, szolgáltatás bemutatás
(Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot
ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink

 

suzuki vitara

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Vélemény, hozzászólás?