Velünk tartasz?BKK-BRFK szorosabb együttműködés: Keményen rámennek a büntetőfékezőkre és a buszsávot jogosulatlanul használókra

BKK-BRFK szorosabb együttműködés: Keményen rámennek a büntetőfékezőkre és a buszsávot jogosulatlanul használókra

2020-12-02 Facebook
hirdetés

Szorosabbra fűzi együttműködését a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) annak érdekében, hogy csökkentsék a baleseteket és a szabályszegéseket a főváros útjain. – tudtuk meg a kreszvaltozas.hu-ról.

A BKK (Budapesti Közlekedési Központ) és a BRFK (Budapesti Rendőrfőkapitányság) arról határozott, hogy kibővített együttműködéssel javítják a közlekedésbiztonságot Budapesten.

Megegyeztek abban, hogy a jogosulatlan buszsávhasználatot a továbbiakban is rendszeresen ellenőrzik, emellett pedig figyelemfelhívó kampányba kezdenek a gyalogosgázolások visszaszorításának az érdekében.


KAPCSOLÓDÓ:

A BKK sáv, ami létezik, de a KRESZ nem ismeri. Mégis 30 ezer forintra büntethetnek érte, ha ráhajtasz


Megelőzési céllal jobban láthatóvá tennék az autósok számára a gyalogosátkelőket, de a járdák szélét is felfestenék, amely a gyalogosokat figyelmeztetné arra, hogy itt az ideje felnézni a telefonból. Közös gyártású kisfilmek is készülnek majd a témában.

A BKK közleménye szerint a BRFK képviselői jelezték, hogy a későbbiekben még szigorúbban lépnek fel azon sofőrök ellen, akik a BKK járművei előtt “büntetőfékeznek”, főképp, ha az autóbuszon vagy trolin személyi sérülés is történik emiatt.

Forrás: kreszvaltozas.hu
Borítóképünk illusztráció


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: