Hirdetés

Gondolkodtató
Berki Krisztián beteg lett, ezért elmaradt a büntetőfékezős tárgyalás
Berki Krisztián beteg lett, ezért elmaradt a büntetőfékezős tárgyalás
Hirdetés

Az előkészítő ülés azért marad el, mert az ügy egyik érintettje egészségügyi okra hivatkozva előzetesen kimentette távolmaradását – ezt a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya közölte a Telex megkeresésére.

Berki Krisztián az elmúlt napokat egyébként a Maldív-szigeteken töltötte feleségével, legalábbis az általa posztolt tartalmakból ez derül ki.

A Telex információi szerint Berki Krisztián koronavírus-gyorstesztje pozitív lett.

Mint azt mi is megírtuk, rács mögé küldené a Fővárosi Ügyészség azt a férfit, aki a vád szerint 2018. március 17-én Budapest III. kerületben, a Pünkösdfürdő utcában autózott és a megengedett sebesség túllépésével megelőzött egy utasokkal teli autóbuszt, majd elé visszatért, aztán intenzív fékezésbe kezdett, végül a busz előtt megállt, ami a vészfékezés ellenére nem tudott megállni és nekihajtott.

Később kiderült – mivel Berki elismerte -, hogy róla szól az ügyészségi indítvány.

Hirdetés

A Blikk akkor megírta, hogy információi szerint olcsóbban is megúszhatja az ügyet Berki, ha a tárgyalás megkezdése előtt elismeri felelősségét, ugyanis ebben az esetben az ügyészség mérsékelné a büntetést, és mindössze két és fél év letöltendőt kérne rá, az eredeti hét és fél év letöltendő börtönbüntetés helyett.

Berki Krisztián felesége egy videóüzenetet készített az ügy kirobbanása után, “SOHA NEM SODORT VOLNA VESZÉLYBE A FÉRJEM” címmel.


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés