Hirdetés

Hírek
FOTÓK: Az M7-esen csíptek nyakon egy kamionost, volt vele gond bőven
FOTÓK: Az M7-esen csíptek nyakon egy kamionost, volt vele gond bőven
Hirdetés

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság M7 Autópálya Alosztályának járőrei 2022. október 26-án 10 óra 15 perc körül az M7-es autópálya, Budapest irányába vezető oldalán figyeltek fel egy teherautóra, aminek nem megfelelően rögzítették a szállítmányát.

A rendőrök a tehergépjárművet megállították, amin az ellenőrzés során számtalan hiányosságot tapasztaltak. Az egyenruhások megállapították, hogy a tehergépjárművön levő P jelű rendszámot a sofőr jogosulatlanul használta, valamint érvényes menetlevéllel és a szállítmányozáshoz szükséges dokumentumokkal sem rendelkezett.

A pótkocsi műszaki érvényessége 2 éve lejárt, arra a rakományt nem megfelelően rögzítették, a vontató szélvédőjének a jobb oldala be volt törve, fényszórói mosószivaccsal voltak kitámasztva, továbbá a fedélzeti menetíró készülékbe sem volt adatrögzítő lap behelyezve.

Hirdetés

A járőrök a jármű hatósági jelzését a helyszínen elvették, a sofőrt elfogták és a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították. Az elkövetett jogsértések miatt az 57 éves férfival szemben szabálysértési, közigazgatási és büntetőeljárást kezdeményeztek.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x