Hirdetés

Hírek
Az autósok helyett ismét a mozogni, sétálni vágyóké lesz a pesti alsó rakpart hétvégétől
Az autósok helyett ismét a mozogni, sétálni vágyóké lesz a pesti alsó rakpart hétvégétől
Hirdetés

Hétvégétől ismét megnyílik a mozogni vágyók előtt a pesti alsó rakpart a Margit híd és a Közraktár utca közötti szakaszon – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A 105-ös és a 178-as autóbuszok a Gyöngyösi utca végállomás felé a Petőfi Sándor utcán át közlekednek, nem érintik az Eötvös tér és a József nádor tér megállóhelyeket, megállnak azonban a 15-ös és a 115-ös buszok Erzsébet téri megállójánál. A társaság arra kéri a kerékpárral, rollerrel vagy gördeszkával közlekedőket, hogy a megnyitott rakpartszakaszon is fokozottan figyeljenek a gyalogosokra.

A BKK közleménye szerint az útszakaszra péntekről szombatra virradó éjszakától egészen vasárnap 23 óráig nem lehet behajtani gépjárművel.

Hirdetés

Emlékeztettek, a rakpart idén először a húsvéti hosszú hétvégén, április 15-től 18-ig nyílt meg az érdeklődők előtt a Margit híd és a Közraktár utca között.A Lánchíd felújításához kapcsolódó munkák miatt június végén ideiglenesen lezárták a Halász utca és a Döbrentei tér közötti budai rakpartszakaszt a közúti forgalom elől, ezért a pesti alsó rakparton a hét minden napján lehetett gépjárművel közlekedni, így szünetelt hétvégi megnyitás.

Forrás: MTI

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x