VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

AUTÓSOK FIGYELEM: Holnapi változások, koncert és demonstráció miatt

Csatlakozz Viber Közösségünkhöz
itt:

A demonstráció miatt

Demonstráció miatt közlekedési korlátozásokra kell számítani 2018. november 24-én, szombaton délután a Kiskörúton és a Deák Ferenc tér–Széchenyi István tér–Kossuth Lajos tér útvonalon. Módosul a közösségi közlekedési rendje is a 2-es, a 47-es, a 48-as, a 49-es villamos-, a 83-as és a City-trolibusz-, valamint a 16-os buszvonalon.

Amennyiben a demonstráción résztvevők száma indokolttá teszi a közúti forgalom korlátozását, 15 és 16 óra között lezárják a Vámház körút–Múzeum körút–Károly körút–József Attila utca–Október 6. utca–Zrínyi utca–Széchenyi tér–Akadémia utca–Kossuth Lajos tér útvonalat. A felvonulás útvonalán a keresztirányú forgalom is 10-15 perces korlátozás várható.

A lezárások miatt tervezetten az alábbiak szerint változik a közösségi közlekedés rendje:

 • A 2-es villamos 16 óra és 17:30 között rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekedik.
 • A 16-os autóbusz 15:30 és 16 óra között rövidített útvonalon, a Széll Kálmán tér és a Széchenyi István tér között jár.
 • A 47-es és a 49-es villamos 14:30 és 15:40 között módosított útvonalon, dél-budai végállomása és – a Szent Gellért tértől az 56A villamos vonalán – a Széll Kálmán tér között közlekedik.
 • A 48-as villamos 14:30 és 15:40 között rövidített útvonalon, a Savoya Park és az 56A villamos Döbrentei tér megállóhelye között visz utasokat.
 • A 83-as trolibusz és a City-troli 14:30 és 15:10 között a Közraktár utca helyett a Lónyay utcán halad, ezért a kimaradó Közraktár utca és Fővám tér M megállók helyett a 15-ös busz Czuczor utca és Török Pál utca megállójában lehet felszállni rá.
 • Az M3-as metrópótló, a 9-es, a 15-ös, a 100E, a 105-ös és a 115-ös autóbusz, valamint az Astoria csomópontban a Rákóczi úton közlekedő buszvonalak közlekedésében néhány perces korlátozás várható.

A koncert miatt

2018. november 24-én, szombaton 18 és 22 óra között Sting & Shaggy koncertet rendeznek a Hősök terén. A rendezvény előkészülete és bontása miatt szombaton 10 órától másnap hajnali 4:30-ig lezárják a forgalom elől a Hősök terét, az Andrássy utat a Bajza utcáig, az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály útig, valamint a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között, továbbá a Kós Károly sétányt. Biztonsági okokból lezárhatják az M1-es metró Hősök tere állomását, a forgalomkorlátozások miatt pedig változik az érintett közösségi közlekedési járatok – a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös, a 230-as, a 979-es busz, valamint a 75-ös trolibusz útvonala.

Az M1-es metró várhatóan 16 és 23 óra között a megszokottnál sűrűbben közlekedik majd, azonban biztonsági okokból lezárhatják a Hősök tere állomást; ebben az esetben a szerelvények megállás nélkül haladnak át azon.

Az előzetes tervek szerint a közösségi közlekedésben az alábbi korlátozásokra kell számítani november 24-én, szombaton 10 órától másnap hajnali 4:30-ig:

 • A 20E buszjárat mindkét irányba a Hungária körút–Zichy Mihály út módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Hősök tere M megállóhelyet. A Káposztásmegyer felé közlekedő buszokra a 30-as buszcsalád Ötvenhatosok tere, az éjszakai buszok Kacsóh Pongrác út és a 32-es járat Vágány utca / Róbert Károly körút megállójában lehet felszállni. A Keleti pályaudvar M felé tartó buszok az éjszakai járatok Kacsóh Pongrác út és a 30-as buszcsalád Ötvenhatosok tere megállójában állnak meg.
 • A 30-as buszcsalád járatai mindkét irányba az Állatkerti körút–Hermina út–Zichy Mihály út módosított útvonalon közlekednek. A buszok egyik irányban sem érintik a Hősök tere M megállóhelyet, továbbá a Keleti pályaudvar felé tartó buszok a Benczúr utca és a Damjanich utca / Dózsa György út megállót sem. A 30-as buszcsalád járataira az érintett trolibusz-megállókban lehet felszállni.
 • A 75-ös trolibusz mindkét irányba az Állatkerti körút–Hermina út módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Hősök tere M és a Zichy Géza utca közötti megállóit. A 75-ös trolibuszra a módosított útvonalon érintett 72-es és 74-es trolimegállókban lehet felszállni.
 • A 105-ös autóbusz az Andrássy út helyett a Podmaniczky utcán közlekedik Újpest felé a Bajza utca és a Dózsa György út, az Apor Vilmos tér felé pedig a Dózsa György út és a Szinyei Merse utca között. Az Újpest felé tartó buszokra a Bajza utcában a Lendvay utca kereszteződése után, ezt követően a 72-es troli Bajza utcai megállójában, majd a Podmaniczky utcában, a Honvédkórháznál lehet felszállni. Az Apor Vilmos tér felé tartó buszok a 72-es troli érintett megállóiban állnak meg.
 • A 979-es éjszakai járat az Andrássy út helyett mindkét irányba a Damjanich utcán közlekedik Újpalota felé Felső erdősor utca és a Dózsa György út, Csepel felé pedig a Dózsa György út és a Bajza utca között. Az Újpalota felé közlekedő buszok nem érintik a Kodály körönd M, a Bajza utca M és a Benczúr utca megállót; a kimaradó megállók helyett, valamint a Damjanich utca / Dózsa György út kereszteződésnél a 70-es troli érintett megállóiban lehet felszállni. A Csepel felé tartó buszokra a Damjanich utca / Dózsa György út kereszteződésnél, valamint a kimaradó Hősök tere M megálló helyett szintén a 70-es troli érintett megállóiban lehet felszállni.
Forrás: BKK.hu és BKK.hu

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?

Támogatóink


hirdetéshirdetéshirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:
 

INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:
 

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MÉDIA SZEREPLÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink:
 

Katt ide!

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-Facebook csoportjaink


 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek