VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

AUTÓSOK FIGYELEM: Holnapi változások, koncert és demonstráció miatt


SOS Mobilgumis
SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A demonstráció miatt

Demonstráció miatt közlekedési korlátozásokra kell számítani 2018. november 24-én, szombaton délután a Kiskörúton és a Deák Ferenc tér–Széchenyi István tér–Kossuth Lajos tér útvonalon. Módosul a közösségi közlekedési rendje is a 2-es, a 47-es, a 48-as, a 49-es villamos-, a 83-as és a City-trolibusz-, valamint a 16-os buszvonalon.

Amennyiben a demonstráción résztvevők száma indokolttá teszi a közúti forgalom korlátozását, 15 és 16 óra között lezárják a Vámház körút–Múzeum körút–Károly körút–József Attila utca–Október 6. utca–Zrínyi utca–Széchenyi tér–Akadémia utca–Kossuth Lajos tér útvonalat. A felvonulás útvonalán a keresztirányú forgalom is 10-15 perces korlátozás várható.

A lezárások miatt tervezetten az alábbiak szerint változik a közösségi közlekedés rendje:

 • A 2-es villamos 16 óra és 17:30 között rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekedik.
 • A 16-os autóbusz 15:30 és 16 óra között rövidített útvonalon, a Széll Kálmán tér és a Széchenyi István tér között jár.
 • A 47-es és a 49-es villamos 14:30 és 15:40 között módosított útvonalon, dél-budai végállomása és – a Szent Gellért tértől az 56A villamos vonalán – a Széll Kálmán tér között közlekedik.
 • A 48-as villamos 14:30 és 15:40 között rövidített útvonalon, a Savoya Park és az 56A villamos Döbrentei tér megállóhelye között visz utasokat.
 • A 83-as trolibusz és a City-troli 14:30 és 15:10 között a Közraktár utca helyett a Lónyay utcán halad, ezért a kimaradó Közraktár utca és Fővám tér M megállók helyett a 15-ös busz Czuczor utca és Török Pál utca megállójában lehet felszállni rá.
 • Az M3-as metrópótló, a 9-es, a 15-ös, a 100E, a 105-ös és a 115-ös autóbusz, valamint az Astoria csomópontban a Rákóczi úton közlekedő buszvonalak közlekedésében néhány perces korlátozás várható.

A koncert miatt

2018. november 24-én, szombaton 18 és 22 óra között Sting & Shaggy koncertet rendeznek a Hősök terén. A rendezvény előkészülete és bontása miatt szombaton 10 órától másnap hajnali 4:30-ig lezárják a forgalom elől a Hősök terét, az Andrássy utat a Bajza utcáig, az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály útig, valamint a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között, továbbá a Kós Károly sétányt. Biztonsági okokból lezárhatják az M1-es metró Hősök tere állomását, a forgalomkorlátozások miatt pedig változik az érintett közösségi közlekedési járatok – a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös, a 230-as, a 979-es busz, valamint a 75-ös trolibusz útvonala.

Az M1-es metró várhatóan 16 és 23 óra között a megszokottnál sűrűbben közlekedik majd, azonban biztonsági okokból lezárhatják a Hősök tere állomást; ebben az esetben a szerelvények megállás nélkül haladnak át azon.

Az előzetes tervek szerint a közösségi közlekedésben az alábbi korlátozásokra kell számítani november 24-én, szombaton 10 órától másnap hajnali 4:30-ig:

 • A 20E buszjárat mindkét irányba a Hungária körút–Zichy Mihály út módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Hősök tere M megállóhelyet. A Káposztásmegyer felé közlekedő buszokra a 30-as buszcsalád Ötvenhatosok tere, az éjszakai buszok Kacsóh Pongrác út és a 32-es járat Vágány utca / Róbert Károly körút megállójában lehet felszállni. A Keleti pályaudvar M felé tartó buszok az éjszakai járatok Kacsóh Pongrác út és a 30-as buszcsalád Ötvenhatosok tere megállójában állnak meg.
 • A 30-as buszcsalád járatai mindkét irányba az Állatkerti körút–Hermina út–Zichy Mihály út módosított útvonalon közlekednek. A buszok egyik irányban sem érintik a Hősök tere M megállóhelyet, továbbá a Keleti pályaudvar felé tartó buszok a Benczúr utca és a Damjanich utca / Dózsa György út megállót sem. A 30-as buszcsalád járataira az érintett trolibusz-megállókban lehet felszállni.
 • A 75-ös trolibusz mindkét irányba az Állatkerti körút–Hermina út módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti a Hősök tere M és a Zichy Géza utca közötti megállóit. A 75-ös trolibuszra a módosított útvonalon érintett 72-es és 74-es trolimegállókban lehet felszállni.
 • A 105-ös autóbusz az Andrássy út helyett a Podmaniczky utcán közlekedik Újpest felé a Bajza utca és a Dózsa György út, az Apor Vilmos tér felé pedig a Dózsa György út és a Szinyei Merse utca között. Az Újpest felé tartó buszokra a Bajza utcában a Lendvay utca kereszteződése után, ezt követően a 72-es troli Bajza utcai megállójában, majd a Podmaniczky utcában, a Honvédkórháznál lehet felszállni. Az Apor Vilmos tér felé tartó buszok a 72-es troli érintett megállóiban állnak meg.
 • A 979-es éjszakai járat az Andrássy út helyett mindkét irányba a Damjanich utcán közlekedik Újpalota felé Felső erdősor utca és a Dózsa György út, Csepel felé pedig a Dózsa György út és a Bajza utca között. Az Újpalota felé közlekedő buszok nem érintik a Kodály körönd M, a Bajza utca M és a Benczúr utca megállót; a kimaradó megállók helyett, valamint a Damjanich utca / Dózsa György út kereszteződésnél a 70-es troli érintett megállóiban lehet felszállni. A Csepel felé tartó buszokra a Damjanich utca / Dózsa György út kereszteződésnél, valamint a kimaradó Hősök tere M megálló helyett szintén a 70-es troli érintett megállóiban lehet felszállni.
Forrás: BKK.hu és BKK.hu

MEGOSZTOM:

Ne kockáztass, vegyél kamerát itt:

hirdetés

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


INKÁBB VIDEÓT NÉZNÉL, MINT OLVASNÁL???
IRATKOZZ FEL:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek